Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14860
Players nickname
Filip Kisha
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 5, 2025
Time
00:00
Proofs
//

FilipKisha

Player
Player
Дакле, прошло је више од 2 године мислим од моје забране. Био сам мало дете и нисам знао правила овог прелепог пројекта и научио сам из своје грешке. Никада више нећу ово урадити, обећавам. Желим другу шансу и заиста ми недостаје играње са пријатељима, био бих вам веома захвалан ако можете да ме одбанујете, само желим поново да играм на овом прелепом пројекту. Знам да сам погрешио, само вас молим да ми дате другу шансу, то се никада више неће поновити.

FilipKisha

Player
Player
Dakle proslo je vise od 2 godine mislim od zabrane. Bio sam malo dete i nisam znao pravila ovog prelepog projekta i nauci sam is cvoje greske. Nikada vise necu ovo uraditi obecavam. Zelim drugu sansu i zaista mi nedostaje igranje sa prijateljima bio bih vam veoma zahvalan ako mozete da me odbanujete samo zelim ponovo da igram na ovom prelepom projektu. Znam da sam pogresio samo vas molim da mi da mi date drugu sansu to se nikada vise nece ponoviti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom