Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families | Carlos Pluxury

Carlos Morte

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Dalibor
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 7-9h
5. Vaš Discord : sogli1
6. Vaše ingame ime : Carlos Pluxury
7. Vaš ID : 70782

Dodatne informacije

1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo i poznavanje sistema:
Igram vec duze vreme na ovom projektu i puno puta sam bio u kriminalnim organizacijama ,takodje bio sam visok cin u kriminalnim organizacijama . Takodje bio sam
lider neformalne organizacije i imam puno iskustva kao vodja . Mislim da mogu dosta doprinjeti The Familisu

2. Znanje o vođenju bande i sistemu:
Tokom vremena sam stekao detaljno znanje o gang sistemu : ilegalne aktivnosti,kako fungcionise grafit sistemi,kako se osvajaju teritorije.Želim iskoristiti to znanje da unapredim The Families street gang i da ih postavim kao stabilnu, respektabilnu bandu.

3. Aktivnost, timski rad :
Jako sam aktivan na serveru i imam veliku motivaciju da postanem lider ove organizacije . Imam ljude koji bi mi bili zamenici i asistenti i spremni su na tezak rad.
Stalno bi isli na akcije .

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

,Jasna raspodjela uloga i zaduženja unutar organizacije – svaki clan bi imao svoje zaduzenje (npr. vođa napada, pregovarač, logistika, “cleaner”), što potiče RP razmjenu među članovima i podiže kvalitetu svakodnevnog igranja.

Ne bih ubacivao ljude koji imaju ispod 5 godina u gradu

U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto vece akcije poput talackih i podigli bi crime na veci nivo.

Organizacija će uvek imati aktivan turf team spreman za borbu, uz kvalitetan IC i OOC balans.

RANKOVI
1. SUSPEND
2. KLOSAR
3. LITLLE BOY
4. GHETTO BOY
5. LERDY
6. GRAFIT TEAM
7.GHETO CLEANER
8. GRAFIT TEAM LEADER
9. TURFER
10. O.G
11. CONSIGLIERE
12. CO-LEADER
13. LEADER

Hamzaje2

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Dalibor
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 7-9h
5. Vaš Discord : sogli1
6. Vaše ingame ime : Carlos Pluxury
7. Vaš ID : 70782

Dodatne informacije

1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo i poznavanje sistema:
Igram vec duze vreme na ovom projektu i puno puta sam bio u kriminalnim organizacijama ,takodje bio sam visok cin u kriminalnim organizacijama . Takodje bio sam
lider neformalne organizacije i imam puno iskustva kao vodja . Mislim da mogu dosta doprinjeti The Familisu

2. Znanje o vođenju bande i sistemu:
Tokom vremena sam stekao detaljno znanje o gang sistemu : ilegalne aktivnosti,kako fungcionise grafit sistemi,kako se osvajaju teritorije.Želim iskoristiti to znanje da unapredim The Families street gang i da ih postavim kao stabilnu, respektabilnu bandu.

3. Aktivnost, timski rad :
Jako sam aktivan na serveru i imam veliku motivaciju da postanem lider ove organizacije . Imam ljude koji bi mi bili zamenici i asistenti i spremni su na tezak rad.
Stalno bi isli na akcije .

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

,Jasna raspodjela uloga i zaduženja unutar organizacije – svaki clan bi imao svoje zaduzenje (npr. vođa napada, pregovarač, logistika, “cleaner”), što potiče RP razmjenu među članovima i podiže kvalitetu svakodnevnog igranja.

Ne bih ubacivao ljude koji imaju ispod 5 godina u gradu

U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto vece akcije poput talackih i podigli bi crime na veci nivo.

Organizacija će uvek imati aktivan turf team spreman za borbu, uz kvalitetan IC i OOC balans.

RANKOVI
1. SUSPEND
2. KLOSAR
3. LITLLE BOY
4. GHETTO BOY
5. LERDY
6. GRAFIT TEAM
7.GHETO CLEANER
8. GRAFIT TEAM LEADER
9. TURFER
10. O.G
11. CONSIGLIERE
12. CO-LEADER
13. LEADER
Po mom misljenju jako dobro svedeno i pismeno lepo napisano. Sve pohvale za buduceg lidera.

Top Bottom