Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

dario white.

Player
Player
Ime: Dario White
Starost: 23
Rasa: polu crnac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: los santos
Otac: Djordje White
Majka: Ema White
Pol: Muški
Težina: 79kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: cela desna ruka, cela lijeva ruka, obe dve noge i gornji dio tela i na vratu
Prednosti: snazan,marljiv,precizan
Slabost: nestrpljiv
Životna priča (200+ reči):
Zovem se Dario White. Imam 23 godine i dolazim iz malog mesta blizu mora, gde se leti sve vrti oko turizma, a zimi oko snova. Odrastao sam u prosečnoj porodici, u kojoj se uvek radilo puno, a govorilo malo. Naučio sam da život neće dati ništa bez truda, ali i da čovek mora znati kad stati i sačuvati sebe.
Još kao klinac volio sam tehnologiju – rastavljao sam stare mobitele, pokušavao popraviti pokvarene uređaje i sanjao o svom.

Još kao klinac volio sam tehnologiju – rastavljao sam stare mobitele, pokušavao popraviti pokvarene uređaje i sanjao o svom
vlastitom "nečemu" – nisam znao tačno čemu, ali znao sam da mora biti moje. Kasnije, kroz školu, zaljubio sam se u dizajn, digitalni svijet i ideju da se kreativnost može spojiti s tehnologijom.

Nakon škole, upisao sam fakultet – nije išlo glatko. Imao sam uspone i padove, razmišljao da odustanem više puta, ali nešto me uvek teralo dalje. Danas radim freelance poslove iz dizajna i digitalnog marketinga. Ponekad zarađujem dobro, ponekad jedva uvek teralo dalje.
sastavim kraj s krajem, ali ono što imam – slobodu, učenje i rast – meni vrijedi više od ičega.

Imam velike snove. Želim pokrenuti nešto svoje, nešto što ostavlja trag. Ne moram postati poznat – samo želim živjeti život po svojim pravilima. I ne bojim se više padova – jer sam naučio da se svaki pad može pretvoriti u odraz.

ISHODI:
1. Dario može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Dario može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3. Dario moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci
4. Dario može voziti auto off road 60 kmh
5 Dario moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom