Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
148
Players nickname
Filip Brown
Administrators nickname
Mixa Lacoste
Date
Aug 5, 2025
Time
23:45
Proofs
https://youtu.be/e2cFi6P2oDI

Filip Brown

Player
Player
Draga administracijo, sinoc se dogodio incident kod Vagos HQ-a ja i moji prijatelji smo bili kod HQ-a da se pridruzimo Vagosima ali je doslo do nesporazuma izmedju nas i zamenika lidera Vagosa.. Mi smo stajali ispred kapije kada je dosao zamenik i rekli smo mu da zelimo da se uclanimo u sahovski klub, iz nekog razloga on je rekao da ne smemo bez ikakvog razloga i mi smo ga pitali jos 2 puta posle i onda je rekao da sacekamo tu gde smo vec bili (ispred kapije) i mi smo posle usli kada je poso kod lidera jer smo kontali vec smo u hq i reko nam je tu da sacekamo ali smo hteli licno lidera da pitamo da vidimo da li nam ona daje da nas ispita za ulazak u bandi. Posle toga on nam je opet rekao kao da ne smemo da udjemo u bandu bez razloga i onda smo odlucili da napustimo HQ, mi smo znali zasto nas je on pitao vise puta koji je razlog zbog kog smo u HQ jer ga je admin Milos Mosketaracc specao ali nije tu bio od pocetka situacije mi smo toliko koliko puta je on pitao mi naveli da smo dosli da se uclanimo u sahovski klub i on je namerno pokusavao da nadje razlog zasto admin da nas kazni (pitajuci vise puta zasto smo unutar HQ-a a vec smo mu rekli nas IC razlog koji je bio da zelimo da udjemo u sahovski klub) i na kraju smo izasli kada je zadnji put rekao da ne smemo biti tu.. Takodje drug Mihajlo je dobio 2 warna i na povu je admin rekao da je mozda greska?? Bio je veliki nesporazum jer smo mi samo hteli da postanemo clanovi Vagosa kod novog lidera bande. Zelim da vidim pov od situacije od strane admina koji je doveo do naseg kaznjavanja. Hvala na citanju i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom