Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

LEKSA BULJODRAZ

Player
Player

Ime: Aleksa Drk

Starost: 30
Rasa: Latino
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muški
Težina: 85 kg
Visina: 185 cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: Pun rukav leve ruke, leđa, vrat i obe noge
Prednosti: Tih, brz, izdržljiv
Slabost: Lako gubi živce

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Aleksa Drk. Imam 30 godina i rođen sam u južnim krajevima Los Santosa, tamo gde asfalt guta slabije, a poštovanje se ne traži — uzima se. Ovde nema milosti, samo prilike. Nisi ono što pričaš da jesi, već ono što si uradio kad je bilo najgore. U ovom gradu prežive oni koji se ne vezuju, koji znaju kad da ćute i kad da pucaju.

Od malih nogu sam naučio kako da se krećem kroz mrak — bez buke, bez traga. Ulica me nije vaspitala, ona me je testirala. Svaki dan je bio izazov. Nije bilo prostora za greške, jer svaka greška ovde nosi cenu — najčešće život. I zato sam od malena postao neko kome ne treba pomoć. Navikao sam da sam rešavam sve — i problem, i metu, i posledice.

Nisam nikad trčao za snovima. Trčao sam samo kad sam jurio ili bežao. I svaki put sam znao gde idem. Moja glava je hladna, ruke brze, a srce mirno kad situacija postane napeta. Ne trošim vreme na prazne reči, ne pričam više nego što treba. Ljudi oko mene znaju — kad Aleksa progovori, ili je dogovor ili je kraj.

Nosim tetovaže kao dosije svoje prošlosti. Na rukama, na vratu, po telu – svaka linija ima svoje značenje. Nema ničeg slučajnog na meni. Sve je rezultat nečega što sam prošao. Neki piju zbog prošlosti — ja je nosim na sebi, da ne zaboravim.

Ne glumim kriminalca. Ne igram ulogu. Ja sam ono što većina samo zamišlja da može biti. Ne tražim pažnju. Tražim prostor. Jer kada dođem, ne mora niko da zna ko sam. Dovoljno je da vide šta ostaje kad odem.

ISHODI:

1.Aleksa može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Aleksa može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3. Aleksa može pretrazivati ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Aleksa može voziti auto off road 60 kmh
5. Aleksa moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom