Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Bogdane

Player
Player

Ime: Marija Ravens​

Pol: Žensko
Starost: 10 godina
Rasa: Belkinja
Mesto rođenja: Srbija
Nacionalnost: Srpkinja, Crnogorka
Otac: Stefan Ristić
Majka: Teodora Ristić
Težina: 60kg
Visina: 167cm
Boja očiju: Plavo-smeđa
Boja kose: Crno-plava
Tetovaže: Leđa, leva ruka, desna ruka
Prednosti: Brza, mudra, vešta, snažna, opasna vozačica, prilagodljiva u svakoj situaciji
Slabosti: nema ih

Životna priča:

Zovem se Marija Ravens.
Nikada nisam volela da pričam previše o sebi, niti sam želela da me drugi lako pročitaju. Ljudi su znali ono što sam im dozvolila da znaju, i to je uvek bilo sasvim dovoljno.
Još kao dete sam pokazivala znatiželju za stvarima koje drugi nisu primećivali – uvek sam rastavljala, proučavala, popravljala. U rukama su mi završavali satovi, stari telefoni, pa čak i televizori. Nije me zanimalo samo šta radi, već kako radi.
Formalno obrazovanje me nije privlačilo. Posle osnovne škole, odlučila sam da krenem praktičnim putem. Prvo sam radila u radionici, popravljala bicikle i skutere, a zatim se prebacila na veće mašine. Mehanički posao mi je prijao – bila sam među najboljima, i to su svi brzo uvideli.
Kasnije sam radila na gradilištima – nosila materijal, radila s betonom, penjala se gde se drugi nisu usudili. Posao jeste bio težak, ali je bio iskren. Svaki dan sam videla konkretan rezultat svog rada – i to me činilo mirnom.
Ali nikada nisam ostajala dugo na jednom mestu. Otvorila sam kafić, pa zatvorila. Probala sam se kao muzičarka, pa kao kreatorka sadržaja. Vodila sam i svoj podcast, iz čiste radoznalosti, a zatim otvorila malu prodavnicu elektronike. U svemu sam bila dobra, ali ni jedno me nije zadržalo. Uvek sam težila nečemu višem – razumevanju ljudi, sistema, života.
Ljudi me često pitaju čime se bavim. Moj odgovor je jednostavan:
"Bavim se onim što drugi ne mogu."
Nisam dozvolila da me posao, titula ili pravilo definišu. Ono što me definiše je način na koji se suočavam sa svetom – direktno, pametno i bez straha.

ISHODI:

1. Marija može pružiti prvu pomoć, koristiti radio za komunikaciju, popraviti vozilo, pljačkati ili pretresati osobu, vezivati, vući osobu, i podići oružje s poda dok u ruci drži revolver ili tazer.
  2. Marija može pobediti u borbi 1 na 2 zahvaljujući svojoj brzini, spretnosti i snazi.
  3. Marija može uništiti kameru korišćenjem /me /do /try komandi.
  4. Marija ima pravo da koristi legalno i ilegalno oružje (xxx).
  5. Marija može upravljati svim vrstama vozila off-road do 60 km/h zbog svoje vrhunske vozačke veštine.
  6. Marija zna da koristi teška oružja kao što su heavy sniper i light machine gun – zbog svoje snage i obučenosti.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom