Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Unban Appeal za G.P 1.4 | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
6063
Players nickname
Coja Alcappone
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Aug 7, 2025
Time
21:09
Proofs
xxx

cojaa

Player
Player
Postovani Mujo i ostali clanovi administracije,obracam vam se s iskrenim postovanjem i zeljom da podnesem molbu za unban na Vasem serveru. Moj ID na glavnom acc je 6063, a na twinku fzn 60k dobio sam ban za G.P 1.4 a imam samo 2 accaunta mislim da je ovo greska

Razlog trenutnog bana je prekrsaj pravila G.P 1.4 koje znaci da nee smem imati vise od 2 acca sto i jeste tako imam samo main i twink koji ni ne koristim. Mozda je samo greska administratora ali ne znam.

Gta grand-rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku za uživanje u ulozi policajca ili kriminalca već i kao prostor u kojem sam dozivjeo nevjerojatna iskustva.
U znak svoje posvecenosti prema serveru, spreman sam prihvatiti dodatne uslove poput money wipe-a, kako bih pokazao odgovornost da postupim ispravno. Garantujem vam da nemam vise od dva 2 acca jer mi nije potrebno ja ni twink ni ne koristim jer mi je nepotreban

Isto tako bih zelio reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan, bez ozbiljnih prekrsaja osim navedenog, i nadam se da će i to biti uzeto u obzir pri razmatranju ove molbe.
Unaprijed zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili kako bi ste pregledali moju molbu. Nadam se Vašem razumijevanju i bilo kakvom znacima za UNBAN. U koliko su potrebni dodatni zahtevi,nemam nista protiv.Ja se nadam najboljem i neka mi je sa srecom.

S velikim poštovanjem,Coja Alcappone
Main acc je dobio perma ban ne twink jer ja kao i da ga nemam jer ne koristim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom