1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 21h do 2-3h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4 do 6 sati
6. Vaš Discord:stefke0571
7. Vaše ingame ime: Jefftta Morattii
8. Vaš ID: 69639
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin da bih pomogao novim igracima, da se manje krse pravila servera itd... Naravno da sam tu za sve sto treba kad god zatreba. Da olaksam posao ostaloj administraciji...
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam svkakakve prednosti imam strpljenje za za sve, nisam toksican, Znam pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Ne trenutno.
Hvala na citanju.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 21h do 2-3h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4 do 6 sati
6. Vaš Discord:stefke0571
7. Vaše ingame ime: Jefftta Morattii
8. Vaš ID: 69639
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin da bih pomogao novim igracima, da se manje krse pravila servera itd... Naravno da sam tu za sve sto treba kad god zatreba. Da olaksam posao ostaloj administraciji...
2. Koje su vaše prednosti?
- Imam svkakakve prednosti imam strpljenje za za sve, nisam toksican, Znam pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam slabosti!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Ne trenutno.
Hvala na citanju.

Last edited: