Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62945
Players nickname
Lazar Kacamakk
Administrators nickname
Toni Vercetti
Date
Aug 7, 2025
Time
15:49
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1102340/#post-3844220

LakiKacamak

Player
Player
Postovana administracijo, kada sam okacio coveka koji je ocigledno krsio pravilo GP 6.15, brojao je van njegovvog poseda, ali umesto njega da kazni kaznio je mene za redux koji je legalan, redux se zove Getto redux sa Network Graphicsa, za koji su mi svi rekli da je legalan, redux imam 1 dan i nisam znao da nije legalan. Molio bih vas da pogledate ovu zalbu mogu dostaviti sve potrebne dokaze i pc check.

LakiKacamak

Player
Player
Postovana administracijo, kada sam okacio coveka koji je ocigledno krsio pravilo GP 6.15, brojao je van njegovvog poseda, ali umesto njega da kazni kaznio je mene za redux koji je legalan, redux se zove Getto redux sa Network Graphicsa, za koji su mi svi rekli da je legalan, redux imam 1 dan i nisam znao da nije legalan. Molio bih vas da pogledate ovu zalbu mogu dostaviti sve potrebne dokaze i pc check.
takodje bih zeleod da dodam da se meni sivi ekran pokazuje ali ne znam zasto se nije sad pokazao, takodje sam video od bezbroj ljudi na tiktoku i na forumu da imaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom