Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal za G.P 1.4 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6063
Players nickname
Coja Alcappone
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Aug 7, 2025
Time
16:27
Proofs
xxx

cojaa

Player
Player
Postovani Mujo i ostali clanovi administracije,obracam vam se s iskrenim postovanjem i zeljom da podnesem molbu za unban na Vasem serveru. Moj ID na glavnom acc je 6063, a na twinku fzn 60k dobio sam ban za G.P 1.4 a imam samo 2 accaunta mislim da je ovo greska

Razlog trenutnog bana je prekrsaj pravila G.P 1.4 koje znaci da nee smem imati vise od 2 acca sto i jeste tako imam samo main i twink koji ni ne koristim. Mozda je samo greska administratora ali ne znam.

Gta grand-rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku za uživanje u ulozi policajca ili kriminalca već i kao prostor u kojem sam dozivjeo nevjerojatna iskustva.
U znak svoje posvecenosti prema serveru, spreman sam prihvatiti dodatne uslove poput money wipe-a, kako bih pokazao odgovornost da postupim ispravno. Garantujem vam da nemam vise od dva 2 acca jer mi nije potrebno ja ni twink ni ne koristim jer mi je nepotreban.Moj main acc je dobio ban a na njemu igram vec 4 godine i nisam imao nikakve greske niti ban kolko se ja secam mislim da bi trebalo ovo detaljno da proverite posto ja imam 2 acca nije uredu da me banujete bez razloga a hteo bih da nastavim da igram na ovom divnom projektu.

Isto tako bih zelio reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan, bez ozbiljnih prekrsaja osim navedenog, i nadam se da će i to biti uzeto u obzir pri razmatranju ove molbe.
Unaprijed zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili kako bi ste pregledali moju molbu. Nadam se Vašem razumijevanju i bilo kakvom znacima za UNBAN. U koliko su potrebni dodatni zahtevi,nemam nista protiv.Ja se nadam najboljem i neka mi je sa srecom.

S velikim poštovanjem,Coja Alcappone.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom