Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Decevin up higher administration I Aldin Verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70799
Players nickname
Choki Armani
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Aug 7, 2025
Time
00 00
Proofs
https://youtu.be/KzCIULteklo?list=RDKzCIULteklo

choki122

Player
Player
Dobar dan draga administracijo pise movu zalbu sa nadom za pozitivnim odgovorom pre jedno 3 meseca zeleo bih da me razumete samo da mi date jos jednu sansu toliko sam igrao na mom mein acc i sve da mi bude banovan sada cu vam sve obrazloziti i objasniti ovako dobio sam ban za g.p 1.1 i Aldin me je pitao da mu dam podatke od social cluba i lose sam prvo napisao onda posle sat vremena sam podneo novi zahtev sa dobro napisanim social clubom dao mi je un ban ali me je pitao da li je moguce da nastavim na tom social clubu ja sam napisao da je moguce a ja sam posle toga kupio gta na epic games i poslao i muji i abrahamu i aldinu da sam promeni ali ja tada nisam znao da je to laganje administracije jer sam ja mislio da kada sam javio da cu moci da igram najnormalnije stvarno se izvinjavam na svamu sto sam pogresio stvarno nisam znao da sam ikoga slagao ili bilo sta molim vas za jos jednu sansu bilo kakav ban makr bio i od 3 dana banajte me za konstantno svi su se moji prijatelji i iz irl i sa granda vratili na rs sem mene molio bih bilo kog od visih admina kao sto su muja abraham ili aldin da me razumeju hvala na citanju nadam se pozitivnom odgovoru da se opet mogu zabaviti na svom acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom