Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Doxing, vrijedjanje na Discordu | ID 42648

Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Suspect ID
42648
Date of violation
Aug 7, 2025
Time of violation
22:30
Proofs
https://imgur.com/a/o9z2wmr

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

naime zadnjih 3 sedmice nisam toliko aktivna na Grand RP projetku, no to ne znači da si igrači ne daju pravo da me svakodnevno maltretiraju putem Discorda iz njima poznatih razloga.

Radi se o igrači pod imenom Mek Milan, id 42648, sa kojim evidentno nisu razmjenjene poruke mjesec dana, a bilo ih je i u minimalnoj mjeri prije toga.

Prije cca 20tak minuta, počeo je samoinicijativno slati poruke sa fotografijama drugih osoba, imenom i prezimenom, sa uvredama na moje godine (p.s nemam 55, nego 32 godine), sa uvredama sisaj karu itd.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata, no prvi koji prijavljujem, te Vas ovim putem molim da prema ovakvim ljudima aka igračima ne budete milosrdni, te da se ovakve situacije počnu kažnjavati.

Slanje slika drugih ljudi i igrača, kao i prikazivanja lika i djela ljudi koje poznajem ili ne poznajem spada pod kategoriju doxinga.

Zašto ovo rade možda nikad nećemo saznati, no pripisat ću to tinejdžerstvu i odrastanju, fazu koju sam odavno prošla, no svakako nije ni mjestno ni vrijeme da vrijeđaš nekoga, direktno ili indirektno, da li na Discordu ili Grand direkt projektu.

S poštovanjem,

Anja

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

DIscord mekmilan_20133 ce biti banovan za vredjanje igraca + doxing.
ID 42648 je vec banovan + nedovoljno dokaza za isti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom