Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Aplikacija za Lidera The Families I Zile Knallenschmirtz

Zilee13

Player
Player
Vaše ime IRL: Ognjen
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: od 2h do 10h
Vaš Discord: ognjen0184
Vaše ingame ime: Zile Knallenschmirtz
Vaš ID: 63995
  1. Lider za The Families Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.1. Igram na ovom projektu vec duze vreme aktivno i zelim da probam da uzmem organizaciju zelim da se zabavim i da postujem rp pravila

1.2. Bio sam hc u vise kriminalnih org 12 i samim tim imam veliko iskustvo oko aktivnosti i turfova zelim ako sam vec toliko puta bio hc da budem i lider .

1.3 Hc mi ne bi bio svako nego samo moji ljudi koji znaju pravila i koji su bili lideri zelim da probamo da uspesno uradimo 2 mandata posto mislim da mozemo

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Moj savet za poboljsanje RolePlaya jeste taj da ce za svako pravilo koje neko prekrsi biti strogo kaznjen pa verujem da ce se tako ljudi opametiti te ce postovati pravila, samim time ce roleplay biti na vecem nivou i jos jedan savet bi bio taj da niko nista ne radi bez moje dozvole ili dozvole neke dvanaestke.

1.Suspend
    2.New Boy
    3.Dealer
    4.Ghetto Boy
    5.Bandit
    6.Grafitti Team
    7.Grafitti Team Leader
    8.Ghetto Cleaner
    9.Turfer
    10.O.G.
    11.Capo
    12.Right Hand