1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)
d 11-13, 19-21
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2,3h
6. Vaš Discord: 10para10
7. Vaše ingame ime: Berlu Sconii
8. Vaš ID: 56328
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim zajednicu Grand Roleplaya i želim doprinijeti njenom razvoju na konstruktivan način. Volim pomagati drugim igračima, održavati red i poštovanje pravila, te vjerujem da imam dovoljno znanja i iskustva da doprinesem serveru iz administrativne pozicije.
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad preuzmem previše odgovornosti na sebe jer želim da sve funkcioniše kako treba, što može dovesti do umora. Radim na tome da bolje rasporedim zadatke i pravim ravnotežu između obaveza i odmora.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP život kako bih se posvetio admin dužnostima i pridržavao se svih pravila administracije.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, potpuno sam spreman prodati svoj biznis i poštovati pravilo koje zabranjuje posjedovanje biznisa dok sam u admin timu.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam IRL problema koji bi uticali na moju aktivnost. Mogu biti redovno prisutan i aktivan na serveru, te se posvetiti admin obavezama.
ps: ponekad trening i utakmica bavim se sportom
Hvala na čitanju
ivan

2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2,3h
6. Vaš Discord: 10para10
7. Vaše ingame ime: Berlu Sconii
8. Vaš ID: 56328
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim zajednicu Grand Roleplaya i želim doprinijeti njenom razvoju na konstruktivan način. Volim pomagati drugim igračima, održavati red i poštovanje pravila, te vjerujem da imam dovoljno znanja i iskustva da doprinesem serveru iz administrativne pozicije.
2. Koje su vaše prednosti?
- Odgovoran sam i profesionalan u pristupu zadacima.
- Dobro poznajem pravila servera i RP sistem.
- Komunikativan sam i rješavam konflikte smireno i nepristrasno.
- Aktivno igram, imam dobar uvid u dešavanja na serveru.
- Brzo učim i prilagođavam se novim sistemima i situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad preuzmem previše odgovornosti na sebe jer želim da sve funkcioniše kako treba, što može dovesti do umora. Radim na tome da bolje rasporedim zadatke i pravim ravnotežu između obaveza i odmora.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP život kako bih se posvetio admin dužnostima i pridržavao se svih pravila administracije.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, potpuno sam spreman prodati svoj biznis i poštovati pravilo koje zabranjuje posjedovanje biznisa dok sam u admin timu.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam IRL problema koji bi uticali na moju aktivnost. Mogu biti redovno prisutan i aktivan na serveru, te se posvetiti admin obavezama.
ps: ponekad trening i utakmica bavim se sportom
Hvala na čitanju
ivan