1. Vaše ime IRL : Veljko
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona Utc+1
4. Prosjek online po danu 3-4
5. Vaš Discord veljaa_031
6. Vaše ingame ime Veljko Oviouss
7. Vaš ID 61491
Dodatne informacije
1. Lider za..... Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Za lidera se prevljujem iz dosta razloga,mislim da sam dovoljno sposoban za ovu poziciju,a ako ne bice drugih sansi...
2.Kao lider ove organizacije dosta bih se trudio oko rp price i turf-ova,imao bih dosta dobrih zamenika i drugih rankova koji bi samnom vodili ovu organizaciju.
3.Zelim da se sto vise dovede prica u geto na naj visi nivo,da se zna ko je u kom delu geta glavni.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Milslim da bi se bolje lideri organizacija fokusirali na rp kako bi primali sto vise clanova koji su iskusne i ne krse pravila.
Hvala na citanju i srecno svim kandidatima!
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona Utc+1
4. Prosjek online po danu 3-4
5. Vaš Discord veljaa_031
6. Vaše ingame ime Veljko Oviouss
7. Vaš ID 61491
Dodatne informacije
1. Lider za..... Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Za lidera se prevljujem iz dosta razloga,mislim da sam dovoljno sposoban za ovu poziciju,a ako ne bice drugih sansi...
2.Kao lider ove organizacije dosta bih se trudio oko rp price i turf-ova,imao bih dosta dobrih zamenika i drugih rankova koji bi samnom vodili ovu organizaciju.
3.Zelim da se sto vise dovede prica u geto na naj visi nivo,da se zna ko je u kom delu geta glavni.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Milslim da bi se bolje lideri organizacija fokusirali na rp kako bi primali sto vise clanova koji su iskusne i ne krse pravila.
Hvala na citanju i srecno svim kandidatima!