Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Lui Alcapone
Suspect ID
26243
Date of violation
Aug 11, 2025
Time of violation
1:02
Proofs
https://youtu.be/Y6e4Ui1ni0M?si=AAhfaGITyFKkxt2B

Luii Alcapone

Player
Player
sve u pov-u trazi mi da mu stanem sa strane bez ikakvog validnog razloga vracam se stanem da ga pitam koji je razlog on meni uzima postavlja spike sa pistoljem u ruci i broji da izadjem ja izadjem on me uhapsi molim vas da se igrac kazni za oba pravila jer ni u jednom trenutnku nije bio ometan u poslu krenuo sam da idem i kada sam video da trci ka meni stao sam da vidim sta oce on je u tom trenutku krenuo krenuo da brojim da izadjem ja sam izasao i on me je uhapsio

Luii Alcapone

Player
Player
ovom igracu nije prvi put da se ovakve stvari desavaju dolazi i hapsi bolnicare samo jer mu je dosadno imam prijave od kolega na njegov rad

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 77529 ce dobiti kaznu za Cop Bait

Kada vam je receno da napustite vozilo niko nije jurio za vama kada ste otisli odatle vi ste se bez razloga vratili kod njih i stali ste da bi ste izazvali njihovu reakciju

Sto se tice Fail rp nije prekrseno jel ste vozli suprotnom stranom imali su dovoljan ic razlog da vam kaze da stanete sa strane

Sto se tice PG nedovoljno dokaza​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom