Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milenko

Player
Player
Ime: Milenko
Pol: Muski
Starost:
Rasa: Bjelac
Nacionalnost: srbin
Mesto rođenja: beograd
Otac: Dragan
Majka: Zeljka
Pol: Muski
Težina: 85kg
Visina: 195cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na rukama i ledjima
Prednosti: Snalazljiv, pametan, dobar vozac
Slabost: Ljen ponekad

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Milenko, rođen sam i odrastao u poštenoj i radnoj porodici. Moj otac Dragan radio je godinama kao zaštitar, a majka Željka kao učiteljica. Oboje su me od malih nogu učili da se poštuje zakon, da se radi pošteno i da se uvijek pomogne onome kome je pomoć potrebna. Po nacionalnosti sam Srbin, visok sam 195 cm i težak 85 kilograma.

Još kao dijete, dok su se druga djeca igrala rata, ja sam uvijek birao da budem policajac. Uvijek me privlačila ideja da održavam red, da rješavam probleme i da budem oslonac ljudima oko sebe. Kako sam odrastao, ta želja nije nestala – naprotiv, samo je postajala jača. Počeo sam da učim o radu policije, procedurama i pravilima, i prije nego što sam ikada obukao uniformu.

Kada sam otkrio Grand RP, odmah sam znao da želim biti dio state organizacije. Počeo sam kao običan regrut, pomagao gdje god sam mogao i učio od iskusnijih kolega. Brzo sam shvatio koliko je timski rad važan, i uvijek sam se trudio da svojim kolegama budem podrška. Nisam tip koji traži izgovore – zadatak koji prihvatim, završavam do kraja, bez obzira na težinu.

Za mene policijski posao nije samo posao, nego poziv. To je način da pomognem zajednici, da zaštitim nevine i da se suprotstavim onima koji žele narušiti mir. Svaki izlazak na teren vidim kao priliku da napravim promjenu, bilo da je u pitanju hapšenje opasnog kriminalca, pomoć građaninu u nevolji ili održavanje reda na ulicama.

Moj cilj je da jednog dana napredujem do vodeće pozicije u policiji Grand RP-a, gdje ću moći da doprinesem unapređenju sistema i bezbjednosti grada. Znam da me čekaju teški zadaci, ali spreman sam na njih – i fizički i mentalno. Uvijek ću nositi uniformu s ponosom, i nikada neću zaboraviti vrijednosti koje su mi roditelji usadili: poštenje, rad, i odanost zajednici.

Ishodi:
1- Milenko moze pružiti prvu pomoć, koristiti radio za komunikaciju, popraviti vozilo, pljačkati ili pretresati osobu, vezivati, vući osobu, i podići oružje s poda dok u ruci drži revolver ili tazer. može ici 2v1 jer je prcizan i snalažljiv
2- Milenko moze ici 2v1 jer je prcizan i snalažljiv.
3- Milenko moze uništiti kameru korišćenjem /me /do /try komandi.
4- Milenko moze upravljati svim vrstama vozila off-road do 60 km/h zbog svoje vrhunske vozačke veštine.
5- Milenko moze slomiti kamericu sa /me i /do komandama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom