Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected UNBAN ZA G.P 1.4/Blacklist I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0
Players nickname
Aldin Verstappen
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 21, 2025
Time
00:00
Proofs
(Prakticnosti radi, linkovi se nalaze u tekstu zalbe)

Avenex

Player
Player
Pozdrav Aldine, nas Social Club nalog, kao i moj licni profil, su blacklistovani od strane vas, dok ste profile moje brace banovali zbog- GP 1.4 (Twink).

Zeleo bih da vas zamolim da me saslusate i, ukoliko je moguce, da pokusate da imate razumevanja za nasu situaciju. Ako postoji bilo kakva sansa da nam progledate kroz prste, bili bismo vam vecno zahvalni..

U mojoj kuci nas je cetvoro brace a imamo samo jedan kompjuter. Zbog toga smo se smenjivali da igramo Grand jer smo svi zavoleli tu igru i to bas... Svako od nas je zeleo da ima svog lika, svoju pricu i svoj dozivljaj unutar tog sveta. U jednom trenutku nam se cak pridruzio i nas otac, kome smo takodje napravili profil, iako nije igrao toliko cesto kao mi..

Glavni Social Club/Epic Games nalog pripada mom srednjem bratu, koji je i kupio igru. Nismo znali da koriscenje vise profila sa iste IP adrese i uredjaja krsi pravila servera. Nasa namera nije bila da varamo, vec da svi uzivamo u igri, kao odvojeni igraci...

Kad smo kod krsenja pravila, od svih nas, jedini sam ja pravio probleme.. zato sam i dobio blacklist.. Glupirao sam se, ponasao se neprimereno i sada se zbog toga gorko kajem.. Najvise mi je zao sto su posledice moje nezrelosti osetila i moja braca, ni kriva ni duzna...

Ne zelim da vam dajem prazna obecanja, jer reci bez dela su besmislene.. Umesto toga, potruducu se da svojim ponasanjem i delima pokazem da zasluzujem drugu sansu, ukoliko mi budete ukazali. Sto se moje brace tice, za njih ne brinem. Oni su uvek bili zreliji od mene i retko kad su krsili pravila. Ja sam nazalost bio ta "crna ovca" familije...

Ovo su svi profili koje smo koristili. Za neke nismo zapamtili tacne ID i imena, pa smo sve svrstali po mejlovima na kojima se vode.

Moj profil
[email protected] - [Blacklisted] - ImgBB

Profil najstarijeg brata
[email protected] - [Blocked (TWINK)] - ImgBB

Profil srednjeg brata

Profil najmladjeg

Caletov profil

Molim vas da razmislite i, ako je ikako moguce, ovog puta nam progledate kroz prste... Grand za nas predstavlja jedno nezaboravno i nezamenljivo iskustvo u gtav univerzumu, i bas zbog toga cemo se potruditi da budemo dostojni te prilike, a narocito ja.. Moja braca su igraci na mestu, ali sto se mene tice, ako ikada ponovo napravim bilo kakav prekrsaj, cak i ako to bude samo jedan DM, molim vas da me trajno banujete, jer nece biti vise nijednog prekrsaja, necu vise ovu igricu uzimati zdravo za gotovo.. Hvala vam na izdvojenom vremenu..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom