Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0
Players nickname
Aldin Verstappen
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 22, 2025
Time
00:00
Proofs
L

Avenex

Player
Player
Nadam se da ne zamerate sto vam se ponovo obracam u vezi sa molbom za unban, iako je prethodno odbijena. Poslao bih vam ovo u privatnoj poruci, ali buduci da znam da verovatno necu dobiti odgovor jer ste prezauzeti, odlucio sam da ovo objavim ovde, na mestu gde je vasa paznja najvies usmerena.

Voleo bih da znam Admine Abraham, koji je tacno razlog zbog kojeg ne postoji mogucnost da se ja i moja braca ikada vise vratimo na server? Vi ste pragmaticna osoba i sigurno imate dobar razlog za takvu odluku, nas samo zanima koji je to razlog..

Voleli bisml da znamo, da li postoji bilo sta sto mozemo da uradimo kako bismo dobili novu sansu? Obecavamo vam da vise nece biti nikakvih problema sa nase strane ni MG, LTA, ni RPS, niti bilo kakvog krsenja pravila.. Ali ipak kao sto i sami znate, obecanje bez dela ostaje samo rec. Zato bi smo radije delima pokazali da smo zaista dostojni nove prilike..

Znam da imate veliki broj kvalitetnih igraca i da vama nekoliko igraca manje, koji bi potencijalno mogli ugroziti zajednicu, verovatno ne pravi veliku razliku.. Ali zelim da znate da mi nikada nismo imali nameru da narusimo zajednicu.. Moja blacklist zabrana zasnovana je na zalbi za "konstantno krsenje pravila", koja je bila sacinjena od svih zalbi koje su ikada postojale na srw protiv mene (novih, starih), i koje su uglavnom zbog RPS-a, MG-a i slicnih ispada.. To jesu bili znaci nezrelosti sa moje strane, ali ni ja ni iko od moje brace nikada nismo svesno zeleli da naudimo zajednici..

Na kraju, vasa je poslednja rec i vasa odluka je konacna.. Ali vas ipak molim da nam kazete, postoji li ikakva sansa, bilo kakav nacin, da se vratimo na server? Ako smatrate da ne postoji, voleli bi smo samo da znamo razlog.. to je sve.. Hvala i pozdrav

Avenex

Player
Player
Takodje bih vas zamolio da, sta god budete odlucili, ako je moguc enakon toga obrisete moje prethodne objave, plsto sam u njima naveo imejl adrese.. pa ne mora bas to tu da stoji vecno.. Pozdrav

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom