Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5179
Players nickname
Carlo LostHer
Suspect ID
0000
Date of violation
May 26, 2022
Time of violation
23:01
Proofs
https://youtu.be/SzzVzDy4_Wg

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
Uzas sve u POV
Min : 0:01 se vidi Fear Rp
Min : 0:46 se vide ispaljeni metci od strane drzavnih org
Mnin : 2 :24 se vidi kaok clan GOVA radi bag abuse
Min : 2 :28 vidi se kako clanovi PD i GOVA pucaju po radniku

Last edited:

Kiko Smith

Player
Player
Cisti Fear RP msm da je ovo Sahp imamo puske na covjeka od PD 4 5 puske na njega oni 10 njih rafalaju dobar RP iskreno

Ren Kai

Player
Player
Odbio sam RolePlay zbog toga sta covek koj me ubio bio je ubijen pre 2 miuta od moje strane posle toga se respawnavo , vratio se i ubio me bez ikakv RolePlay razlog us to je hteo da me roba , situacija je bio komplikovana i bio sam iznerviran , zato sam imao takvu rekaciju evo POV!
1. Ovde ga ubijemo i poceo nas da puca bez ikakva roleplay pricina Trovo
2. Ovde se vraca ubija nas bez ikakv roleplay razlog i uz to zeli da me roba. Trovo
ID 5168
+ na to sve kaze da sam direktor LSPD odnoso radi MG
Vidi se sve na snimku.
Ukoliko je potrebno jos dokaza mogu da postavim imam celi snimak od 4 saata.

Last edited:

maisony9

:)
Player
Odbio sam RolePlay zbog toga sta covek koj me ubio bio je ubijen pre 2 miuta od moje strane posle toga se respawnavo , vratio se i ubio me bez ikakv RolePlay razlog us to je hteo da me roba , situacija je bio komplikovana i bio sam iznerviran , zato sam imao takvu rekaciju evo POV!
2. Ovde se vraca ubija nas bez ikakv roleplay razlog i uz to zeli da me roba. Trovo
ID 5168
Vidi se sve na snimku.
To sto neko drugi krsi pravila neda i tebi dopustenje da mozes da krsis isto, upalis snimanje snimis nastavis sa RP-om i okacis na forum posle. A ne da radis KRP i da pored toga jos krsis pravila i da ti opravdanje bude to sto je neko peti krsio ista..

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
To sto neko drugi krsi pravila neda i tebi dopustenje da mozes da krsis isto, upalis snimanje snimis nastavis sa RP-om i okacis na forum posle. A ne da radis KRP i da pored toga jos krsis pravila i da ti opravdanje bude to sto je neko peti krsio ista..
realno

Kiko Smith

Player
Player
ID 5168
+ na to sve kaze da sam direktor LSPD odnoso radi MG
Vidi se sve na snimku.
Bakti Auto put smem te ubit i robat tako da lagano ti si Uradio Svoje MG+ Fear rp tako da nemoj da se sekiras odlezat ces si Kaznu ali ta Drzavna Organizacija koja Puca sa Heavy Sniper i radi 10 njih Fear rp to ce bit isto kazneno ako mislis da sam pogresio zali se Hvala.

Ren Kai

Player
Player
Bakti Auto put smem te ubit i robat tako da lagano ti si Uradio Svoje MG+ Fear rp tako da nemoj da se sekiras odlezat ces si Kaznu ali ta Drzavna Organizacija koja Puca sa Heavy Sniper i radi 10 njih Fear rp to ce bit isto kazneno ako mislis da sam pogresio zali se Hvala.
Sta pricas nema veza sa veza poceo si da pucas 1 v 2 umro si i odma si se vratio na istu lokaciju da me robas, objasni mi to? + na sve to nisi imao nikakva pricina da pocnes da pucas samo izlazis iz auta i pucas koj ti e taj roleplay meni nije jasno zar se tako ubijaju ljudi i plajckaju napadnes umres onda se vratis da ih robas i pozoves priatelje prvo me ubijes pa me robas zar nemozes da uradis roleplay kao covek ruke u visi izadzi iz vozila pa da me robas? Ili bolje je da me prvo ubijes pa da me robas us to ubijes me tri puta sa redom i dignes

Mister Komix

Player
Player
Klip počinje i odma njegova greška u 1. sekduni. Stavi video minut prije da vidimo kako si došao do njegove lokacije, momak strimuje stalno i logično da možemo sumnajti da ste preko strema dosli do njegove lokacije.
Ima ko video di te matke vuče kao kera dok ti laješ

Ren Kai

Player
Player
Pametnije ti je bilo da nepises nista ali kad se pravis pametan...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom