Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0
Players nickname
Aldin_Verstappen
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Feb 22, 2025
Time
00:00
Proofs
U tekstu zalbe, radi prakticnosti

Avenex

Player
Player
Abrahame, posto vidim da sanse nikakve vise nema da se mi ikada vratimo na server, imam da vam prijavim samo jedan moj profil, koji sam napravio zeleci da istestiram da li nam je Social Account Blacklisted takodje, profil se vodi pod imejl adresom [email protected]..

Ja bih idalje samo zamolio da znam, koji je to tacno razlog koji vas drzi da nas nikada ne vratite na server? Molim vas, samo mi to recite, i zelim da znate da mi, iako smo imali svako profil ponaosob, nikada to nismo koristili kao precicu za bogacenje i to, ako nekada iz razonode proveravate logove, u to se mozete i uveriti... A ja bih opet da napomenem, da kada neko procita Blacklisted odmah pomisli ovi su ko zna sta radili, blacklistovan sam samo ja u ovoj porodici, i to se prenelo i na ostale, blacklistovan sam zato sto je doticni nakupio sve zalbe protiv mene koje su ikad postojale protiv mene, za krsenje pravila RPS, VDM, MG itd....

Verujte mi, nemam nikakvu nameru da spamam ali druge opcije nemam, vi na poruke ne odgovarate skoro pa nikada, ovo je jedino mesto u kojem mogu da cujem vase misljenje i koji je to razlog.. samo me to zanima... i to je to... pozdrav..

Moj profil
[email protected] - [Blacklisted] - ImgBB

Profil najstarijeg brata
[email protected] - [Blocked (TWINK)] - ImgBB

Profil srednjeg brata

Profil najmladjeg

Caletov profil

Avenex

Player
Player
Ako nam zabrana od 30 godina - dozivotna, ostaje trajno, verujem da makar zasluzujemo da cujemo razlog za to.. Zakljucaj temu, kazni me za SPAM, pa cak i banuj sa foruma.. ali mi bar u obrazlozenju napisi razlog, zasto nam ne pruzas novu sansu? To je sve sto tražim. Jer vi ljudi morate da razumete da je vas nemoguce kontaktirati - poruke ne otvarate, odgovora nema, prezauzeti ste shvatam sve to i ne osudjujem vas, samo vam iznosim cinjenicno stanje da je pokusaj da se bilo kom administratoru obratis ovde preko PM jednostavno uzaludan. Nazalost...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom