Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54359
Players nickname
Sofija_Garsia
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
Aug 12, 2025
Time
16:23
Proofs
/

Sofija Lukic

Player
Player
Pozdrav, 11.08.2025. dobila sam ban za P.D 1.7. U pitanju je bila moja greška i želim da je objasnim.

Želim iskreno da se izvinim zbog situacije koja je dovela do mog bana. POV koji sam poslala bio je bez zvuka. Ovo je bio moj prvi fam-war i, nažalost, nisam bila dovoljno upućena u proceduru. Zvuk sam mesecima imala isključen jer mi smeta tokom igre, pa nisam ni razmišljala da je on obavezan za proveru ispravnosti POV-a. Meni aplikacija snima sve, ali in game zvuk mi je isjkljucen. Pristajem na PC check ili bilo šta što administracija misli da je ispravno.

Nisam imala lošu nameru niti želju da varam — radilo se samo o neznanju. Sada kada sam shvatila svoju grešku, garantujem da ću ubuduće uvek snimati POV sa zvukom.

Hvala vam unapred na razumevanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Obzirom da je cjeli POV tu , i da je jedini problem zvuk ovaj put ce kazna biti skinuta , popravi settings jer zvuk(svi slojevi zvuka) mora da se cuje , ako se ponovi sledeci put kazna nece biti skinuta​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom