Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57676
Players nickname
Matej Dan
Administrators nickname
Eldar Opium
Date
Aug 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/831060/#post-2925611

Matej Majestic

MatejDan
Player
Znam da sam uzimao stvari iz fama i izasao iz fama to je bilo grozno ali ja sam samo uzimao rev i pancir i to su stvari koje nisam prodavao nego sam iso u getto i sprdali smo se svi tamo, i znam da vise Eldar nije administrator i ja ova familija vise ne postoji sta sam im uzeo ali ovo sta sam ja izasao iz fama sam iso kod prijatelja da kmu pomognem nes i pitao sam prijatelja iz proslog fema dal me moze ubacit on nije zelio neg me je kacio. i ja sam sad na ovu igricu prosle god potrosio 100 eu na gc i neke stvari koje su mi trebale. Znam da je 100 eu puno ali nemojte mislit da se zezam, ja sam stvarno to kupio i potrosio 100 eu koje sam imao na gc i nebi mi dali drugu sansu. Meni je taj dobar nalog. kad sam ga prvi put napravio je kada sam se preselio u drugo selo i promjenio internet i racunalo moje. i igrao sam po cjele dane a cak sam i kupovao gc npr 20, 30 i 100. pa bih vas zamolio da mi date drugu sansu i kada opet prekrsim neko pravilo kao sta je ban ostavite tako, samo zelim ovaj nalog nazad. hvala lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom