Znam da sam uzimao stvari iz fama i izasao iz fama to je bilo grozno ali ja sam samo uzimao rev i pancir i to su stvari koje nisam prodavao nego sam iso u getto i sprdali smo se svi tamo, i znam da vise Eldar nije administrator i ja ova familija vise ne postoji sta sam im uzeo ali ovo sta sam ja izasao iz fama sam iso kod prijatelja da kmu pomognem nes i pitao sam prijatelja iz proslog fema dal me moze ubacit on nije zelio neg me je kacio. i ja sam sad na ovu igricu prosle god potrosio 100 eu na gc i neke stvari koje su mi trebale. Znam da je 100 eu puno ali nemojte mislit da se zezam, ja sam stvarno to kupio i potrosio 100 eu koje sam imao na gc i nebi mi dali drugu sansu. Meni je taj dobar nalog. kad sam ga prvi put napravio je kada sam se preselio u drugo selo i promjenio internet i racunalo moje. i igrao sam po cjele dane a cak sam i kupovao gc npr 20, 30 i 100. pa bih vas zamolio da mi date drugu sansu i kada opet prekrsim neko pravilo kao sta je ban ostavite tako, samo zelim ovaj nalog nazad. hvala lp