nas dragi igrac pod imenom Pavle verstappen voli da krsi pravila na serveru samo sto ga ljudi ne kace. Naime voli da bude poslat barem 2 puta na dan u demorgan i voli da bude utisan jednom 3 puta na dan id mu je
63808 i isto voli da krsi pravila mnogo vise na twinku zamolio bih da se to proveri uz to je bio vise puta banovan nego sto sam ja puta bio u demorganu . sada cu poslati zalbe vezane za njegov main akaunt
Approved - MK | 0000
Ne kace ga ljudi toliko zato sto voli da pizdi u voice-u kad ga neko okaci dok ne povuce zato sto voli krsiti pravila i ne zna se ponasat. Zamolio bih takodje da se njegov forum akaunt proveri za Forum rule 9 evo link zato sto mislim da krsi forum rule 9 zato sto mu nije prvi forum akaunt.
Lep pozdrav. Stojke
63808 i isto voli da krsi pravila mnogo vise na twinku zamolio bih da se to proveri uz to je bio vise puta banovan nego sto sam ja puta bio u demorganu . sada cu poslati zalbe vezane za njegov main akaunt
Approved - MK | 0000
Approved - CL I 63808, 72826
Sve se vidi u pov-u, naci bila je talacka i lica su krenula pucat kad su svi pali tako su jedan po jedan radili CL!
gta5grand.com
Approved - FailRP I 63808
covjek ne prica dok me izbacuje iz vozila i ne postuje pricu grada.
gta5grand.com
Approved - FailRP I 63808
covjek ne prica dok me izbacuje iz vozila i ne postuje pricu grada.
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 I 63808 62590
sve se vidi na povu, ubili su me u baru gde je neskriptovana gz.
gta5grand.com
Lep pozdrav. Stojke