Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mqree Burst

Player
Player
Ime:Mqree
Pol:Muski
Starost:20
Rasa:Crnac
Nacionalnost:Crnogorac
Mjesto Rodjenja:Danilovgrad
Otac:Dragutin
Majka:Milovanka
Tezina:100kg
Visina:186cm
Boja Ociju:plava
Boja Kose:Zelena
Tetovaze:Ledja,Lijeva Ruka,Desna Noga
Prednosti:Snalazljiv,Dobar Vozac,Precizan,
Slabost:Tvrdoglav

Zivotna Prica:
Rođen sam kao Mqree u malom selu na obodu države, u porodici skromnih, ali poštenih ljudi. Moj otac, Dragutin, bio je poznat u kraju kao čovek koji nikad ne odustaje – radio je kao vozač kamiona, prevozio robu kroz oluje i snežne mećave, samo da bi porodici obezbedio hleb na stolu. Moja majka, Milovanka, bila je stub naše kuće – žena zlatnog srca, koja je od malih nogu učila mene i moju sestru da poštujemo druge i verujemo u sebe. Detinjstvo mi je prošlo u radu i igri. Dok su drugi trčali po livadama, ja sam pomagao ocu oko kamiona, učio kako da promenim točak, kako da vozim čak i pre nego što sam imao dozvolu. Majka me učila strpljenju i mudrosti – često bi rekla: "Mqree, u životu se sve može postići, ali ne preko noći." Sa 19 godina odlučio sam da krenem svojim putem i preselio se u San Andreas. Počeo sam od nule – radio sam kao dostavljač, čuvar, pa čak i perač prozora. Vremenom sam stekao kontakte, upoznao ljude iz raznih slojeva društva i shvatio da u ovom gradu uspevaju oni koji se ne boje rizika. Danas sanjam o tome da stvorim nešto svoje – firmu, možda čak i imperiju. Sve što radim, radim ne samo zbog sebe, već i da dokažem da ime Mqree, sina Dragutina i Milovanke, može da postane poznato daleko izvan granica mog rodnog mesta.

Ishodi:
1)Mqree moze da obavlja sve radnje jednom rukom,pruzati prvu pomoc,pretrazivati osobu idt...
2)Mqree moze ici 2vs1 zbog svojih znalasljivosti i preciznosti
3)Mqree moze upravljati svim vozilima offread do 60km/h zbog svoje vozacke vjestine
4)Mqree moze unistiti kamericu u vidu me/do/try komandama

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom