Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54407
Players nickname
Kasttel Sallamanca
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/dXdaZCT

Stellkaba

Player
Player
Postovani Administratoru

Prije svega zelim da vam se izvinim zbog moji greski i kršenja pravila servera.
Naime prije godinu dana sam mjenjao Matičnu plocu te samo blago vremeno obavjestio Muju da sam to uradio
Nakon toga samo dobio ban za G.P 1.1 Dje sam objasnio situaciju zbog cega se je to desili te sam dobio Unban
i igrao sam skoro 10 mjeseci te sam ponovo banovan za isto pravilo

Zelim da se izvinim i da mi date drugu sansu ako je moguce jer bi se vilio vratiti svom RP svijetu
Unaprijed Hvala :*

Roberto_Sifon

Player
Player
Pozdrav svima,

Želim izraziti svoju podršku za našeg kolegu
koji je dobio ban. Oduvijek je bio fer igrač, poštovao sva pravila servera i uvijek pomagao drugim igračima. Njegovo prisustvo na serveru činilo je igru zanimljivijom i kvalitetnijom za sve nas.

Siguran sam da je ovo nesporazum i da će se, nakon pregleda situacije, vidjeti da nije imao lošu namjeru. Nadam se da će administracija uzeti u obzir njegov dosadašnji primjeran rad i omogućiti mu povratak na server što prije.

💪 💪 💪 💪

Carola1605

Player
Player
Pišem ovaj komentar kao igrač koji zna Stelku Salamancu već duže vrijeme na Grand RP-u. Tokom našeg zajedničkog igranja uvijek je pokazivao fer-play, pomagao novim igračima i doprinosio pozitivnoj atmosferi na serveru. Razumijem da pravila postoje s razlogom i da ih treba poštovati, ali iskreno vjerujem da je u ovom slučaju došlo do nesporazuma ili situacije koja je pogrešno protumačena.

Stelka je jedan od onih igrača koji znaju podići zabavu u RP-u, a pritom ne narušavaju iskustvo drugih. Zajednica ovdje se gradi na ljudima koji znaju igrati, komunicirati i doprinositi – a on je upravo takav.

Zato bih zamolio administraciju da razmotri njegov zahtjev za unban i pruži mu priliku da se vrati. Svi griješimo, ali važno je dati ljudima šansu da poprave stvari. Siguran sam da će se Stelka vratiti još bolji i da će nastaviti doprinositi serveru kao i prije.

Hvala na čitanju i nadam se pozitivnom ishodu :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom