Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43033
Players nickname
caki
Administrators nickname
Niko Salamanica
Date
Aug 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/sTb52X8

caki2244

Player
Player
Postovana administracio dobio sam ban za pravilo G.P 1.8 ali kao pomagac priznajem jesmo to uradili ali slucajno jer je meni drug preneo fam jer nes nije mogo da drzi pa sam ja njemu ali nisam znao da mu je to drugi acc ja bih vas bas zamolijo jer meni grand nije samo obican srv ja u grandu imam 3500 hiljade sati i svaki dan igram vise i vise ja sam komp kupio iskljucivo zbog granda a roditelji su mi razvedeni pa hocu kupiti jos jedan kompjuter da bih mogo igrat grand i kad sam kod oca ja bih vas stvarno zamolio da mi oprostite ovu gresku ako moze i mom drugu da oprostite jer stvarno nemogu zamisliti zivod bez svih tih prijatelja koje sam upoznao u grandu jer svaki dan ja po pola dana provedem u grandu jer nepisem ovo kako bih samo dobio unban i to je to ja stvarno grand toliko volim de nemogu se zamisliti bez njega uvek de sam bio na neka putovanja na moru uvak sam terao prijatelje da mi seraju skrin na diskord da bih vido grand ako bih mogli da mi oprostite. Hvala vam puno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom