1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 15 ( 16 u septembru )
3. Vremenska zona: GMT+2 ( pre ovoga sam gresio vremensku zonu, cisto da javim da ne bude zabune )
4. Od kada do kada ste inace ingame ( Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00 ): 11:00 do 00:00h ( sa pauzama naravno )
5. Prosjecna aktivnost po danu ( Vremenski ): 4 sata
6. Vaš Discord: scele123 ( Chevu Vice )
7. Vaše ingame ime: Chevu Vice
8. Vaš ID: 74725
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem admin da bih pomogao ljudima da ne upadaju u velike nepravde u koje sam ja upadao, i da im prosirim znanje pravila. Takodje zelim biti dobronameran i druzeljubiv kako bih ljudima olaksao RP zivot.
2. Koje su vaše prednosti? Poslusan, brz, pravedan, snalazljiv i jednostavan.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Milosrdnost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman sam napustiti RP zivot.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? ( Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator ) Trenutno nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne.
2. Vaše godine: 15 ( 16 u septembru )
3. Vremenska zona: GMT+2 ( pre ovoga sam gresio vremensku zonu, cisto da javim da ne bude zabune )
4. Od kada do kada ste inace ingame ( Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00 ): 11:00 do 00:00h ( sa pauzama naravno )
5. Prosjecna aktivnost po danu ( Vremenski ): 4 sata
6. Vaš Discord: scele123 ( Chevu Vice )
7. Vaše ingame ime: Chevu Vice
8. Vaš ID: 74725
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Zelim da postanem admin da bih pomogao ljudima da ne upadaju u velike nepravde u koje sam ja upadao, i da im prosirim znanje pravila. Takodje zelim biti dobronameran i druzeljubiv kako bih ljudima olaksao RP zivot.
2. Koje su vaše prednosti? Poslusan, brz, pravedan, snalazljiv i jednostavan.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Milosrdnost
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman sam napustiti RP zivot.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? ( Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator ) Trenutno nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno ne.