postovana administracijo nov sam na server i dobio sam ban za g.p 1.4 tinwk tako nesto znam da sam zgresio nesto al sam malo cito i nesto naucio stari acc mislim na moj main sam izgubio tako sto sam zaboravio pass od acc i email koji je bio povezan acc sam izgubio zato sto sam zaboravio sifru od emaila na koji mi je povezan main pa sam bio napravio skoro novi profil moj sadasnji main koji vi smatrate twinkom i na njega sam igrao a i skoro sam pormenio pc uzeo novi i to sam tek saznao od mojih prijatelja kada menjam pc trebam se javiti muji ili abrahamu da sam promenio pc ili tacnije promenio ip ja sada molim administraciju da mi da sansu da se ispravim jel sam nov a i ucim pravila stvarno mi je zao sto sam nesto prekrsio u neznanju stvarno se izvinjavam zeleo bih da mi administracija da drugu sansu a i ovo mi je prvi put da krsim neko ozbiljno pravilo ja se izvinjvam jos jednom i stvarno bih zeleo da mi date drugu sansu i da mi da te dopustenje da ponovo igram na ovom severu sa postovanjem tole .