Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Andrej Salamanca

Player
Player
1.Vaše ime IRL:Andrej
2.Vaše godine:15
3.Vremenska zona:GMT+
1 4.Prosjek online po danu:2+ 5.
Vaš Discord:andrejgg12
6.Vaše ingame ime:Andrej Salamanca
7.Vaš ID:65845

1.Lider za:Federal Investigation Bureau.
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) 1.Zeleo bih da budem Lider ove specificne organizaciji ili ti Federal Investigation Bureau iz razloga zato sto sam bio jedan period u toj organizaciji i vezao sam se za nju,plus sam bio u mnogim state organizacija poput Sahp,LSPD,Goverment,EMS i National Guard.Vrlo sam sposoban da vodim organizaciju i dobro poznajem posao Federal Investigation Bureau.
2.Drugi razlog zasto bih zeleo da budem lider je zato sto imam ceo High Command team spreman koji bi se zrtvovao za organizaciju,Direktora i zaposlene,taj team je vrlo spreman i edukovan po pitanju te organizacije.Vrlo dobro poznajem pravila grada i zakon,takodje i moj team poznaje zakon i pravila grada.
3.Ja i moj HC team smo spremni na sve prepreke i da zastitimo Los Santos od kriminala i korupcije spremni smo da rizikujemo smrcu za druge zivote da bi spasili Los Santos od kriminalnih organizacija.Ja kao direktor Federal Investigation Bureau i moji zamenici cemo vec prvog dana stati pred narod Los Santosa i dati zakletvu da cemo cuvati grad mirnir i da nece strahovati na svakom kutu,tu je ceo High Command team spremam da ugosti i obuci zaposlene.Nakon svake akcije Federal Investigation Bureau Agenti ce dobijati bonuse da bi ekonomiju medju agentima drzali stabilnom.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. 1.Moj prvi savet za poboljsanje RolePlay u organizaciji je da ce svaka High Commanda imati svoju znacku npr: Direktor 101, Zamenik 102 to ce poboljsati RolePlay da ne bih stalno na radio zvali po imenu i prezimenu nego samo : ,,101 dali smo na prijemu",i takodje u FIB ce se veci cinovi postovati disciplina ce biti nagradjena provokacije svadje ce biti kaznjeni bonusi se ce biti deljeni stalno.
1-Suspend 24h
2-Suspend 48h
3-Fib Trening
4-Fib Agent
5-Fib Insturctor
6-Fib Sniper
7-Fib Pilot
8-Fib Cadet
9-Fib Inspector
10-Uto Junior
11-Uto Trening
12-Uto Sniper