Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Lui Alcapone
Suspect ID
47035
Date of violation
Aug 14, 2025
Time of violation
2:00
Proofs
https://youtu.be/SX-jpYu_310?si=Mr7LbrdOe0HmWuVI

Luii Alcapone

Player
Player
molim vas da se igrac koji je vozio kola kazni prvo se namerno zaleteo i udario me sa namernom da mi skine pancir nakon toga sam mu brojao 5 sekundi da se skloni kad sam odbrojao 5 sekundi onaj je istog trenutka otisao malo nesto se udaljio i dosao opet ja sam krenuo da ih pucam jer im je odbrojano suvozac je meni brojao 5 sekundi validno i sa njim sam se posteno popucao a vozac koji je vozio auto je dosao bez ikakvog brojanja i svega dosao zaleteo se ponovo i ubio me kolima molim vas da se ovaj igrac ID 47035 kazni hvala.

Last edited:

Keli Shayk

Player
Player
molim vas da se igrac koji je vozio kola kazni prvo se namerno zaleteo i udario me sa namernom da mi skine pancir nakon toga sam mu brojao 5 sekundi da se skloni kad sam odbrojao 5 sekundi onaj je istog trenutka otisao malo nesto se udaljio i dosao opet ja sam krenuo da ih pucam jer im je odbrojano suvozac je meni brojao 5 sekundi validno i sa njim sam se posteno popucao a vozac koji je vozio auto je dosao bez ikakvog brojanja i svega dosao zaleteo se ponovo i ubio me kolima molim vas da se ovaj igrac ID 47035 kazni hvala.
brao ilegalan redux

Ursky Punisher

This Is Not Revenge. It's Punishment!
Server Administrator
Prihvaceno.
ID 47035 dobija kaznu za VDM ( Namerno udaranje igraca autom )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom