Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Assistenta administracije | Mrle Mrkalj

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mrle10

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Dušan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+ 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 14:00 do 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-5h
6. Vaš Discord: .mrkalj
7. Vaše ingame ime: Mrle Mrkalj
8. Vaš ID: 54938
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za Assistenta

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci ostalim igracima da se snadju u igri. Voleo bi da postanem asisstent kako bi mogao pomoci ljudima da im bude lakse i zabavnije igranje na ovom projektu.
2. Koje su vaše prednosti? Moja prednost je sto sam vec bio asistent pa samim tim i znam kako sve funkcionise , a i imam iskustva u ovoj igri tako da znam dosta stvari.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Mozda zato sto sam najvise tu samo vikendom a preko nedelje po nekad udjem kad imam vreme.Ali to mi ne predstavlja toliki problem.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Prijavljujem se za Assistenta.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Ne (jel se prijavljujem za asistenta)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Pa malo skola ali sam tu uvek kad mogu i kolko mogu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom