Informacije:
1. Ime IRL: Hristijan
2. Godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječno online dnevno: 2/3h
5. Discord: forcraxt6970
6. Ingame ime: Kiko Angel
7. ID: 24644
Dodatne informacije:
1.Lider za LifeInvader
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
Želim da unapredim rad i funkcionalnost LifeInvader-a, te da ga podignem na viši nivo organizacije i profesionalnosti.
Smatram da posedujem kvalitete pravog vođe — spreman sam pomagati članovima, davati jasna uputstva i deliti iskustvo koje sam stekao radeći u LI.
Ova uloga bi mi omogućila da dodatno usavršim svoje veštine, a uveren sam da sam prava osoba za taj zadatak.
3.Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Fokusirao bih se na članove koji su aktivni i posvećeni, a ne samo na one kojima je plata jedini motiv.
Aplikacije bih otvarao najmanje jednom u dve nedelje kako bih pružio priliku novim igračima.
Dok su na dužnosti, tražio bih maksimalnu posvećenost i profesionalno ponašanje.
Za svakodnevne stvari koristili bismo radio u igri, dok bi se važnije diskusije vodile preko Discord-a.
Podsticao bih ekipu kroz bonuse, nagrade i mogućnost napredovanja po zaslugama.
Hvala na čitanju.
1. Ime IRL: Hristijan
2. Godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječno online dnevno: 2/3h
5. Discord: forcraxt6970
6. Ingame ime: Kiko Angel
7. ID: 24644
Dodatne informacije:
1.Lider za LifeInvader
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
Želim da unapredim rad i funkcionalnost LifeInvader-a, te da ga podignem na viši nivo organizacije i profesionalnosti.
Smatram da posedujem kvalitete pravog vođe — spreman sam pomagati članovima, davati jasna uputstva i deliti iskustvo koje sam stekao radeći u LI.
Ova uloga bi mi omogućila da dodatno usavršim svoje veštine, a uveren sam da sam prava osoba za taj zadatak.
3.Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Fokusirao bih se na članove koji su aktivni i posvećeni, a ne samo na one kojima je plata jedini motiv.
Aplikacije bih otvarao najmanje jednom u dve nedelje kako bih pružio priliku novim igračima.
Dok su na dužnosti, tražio bih maksimalnu posvećenost i profesionalno ponašanje.
Za svakodnevne stvari koristili bismo radio u igri, dok bi se važnije diskusije vodile preko Discord-a.
Podsticao bih ekipu kroz bonuse, nagrade i mogućnost napredovanja po zaslugama.
Hvala na čitanju.