Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Lifeinvader | Armando Pluxury

Armando Pluxury

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h-6h
5. Vaš Discord: armandopluxuryy
6. Vaše ingame ime: Armando Pluxury
7. Vaš ID: 72263

Dodatne informacije

1. Lider za Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Posedujem iskustvo rada u ovoj organizaciji, sa razvijenim vestinama pisanja oglasa na visokom nivou, kao i detaljnim poznavanjem rada u Lifeinvaderu. Ovo je jako specificna organizacija iz razloga sto ne spada takoreci ni u CRIME ni u STATE, ali je najvaznija na nasem serveru za samu ekonomiju i stvaranje boljeg community-a i zato smatram da treba na mesto njenog lidera da dodje neko sa visokim znanjem, strpljiv i oran za rad.

• Zelim da prikazem Lifeinvader u najboljem svetlu na ovom serveru, jer smatram da niko zapravo ne shvata vaznost ove organizacije i svi je uzimaju zdravo za gotovo. Svojim liderstvom cu omoguciti svakome ko ima zelju da nauci da pise oglase rad u organizaciji sa najprofesionalnijom obukom. Uz tim dobrih ljudi cu dokazati ovom serveru da je Lifeinvader jako zanimljiv uz dobro druzenje i profesionalan rad .

• Nikada nisam bio lider i smatram da je ovo dobar pocetak moje karijere na ovom serveru, Lifeinvader je kao sto sam naveo najbolja organizacija za druzenje, samim tim cu steci neka nova iskustva koja ce mi biti potrebna u daljem radu na ovom serveru. Samim tim sto mi je ovo prva organizacija bicu jako blag i sve cu pokusavati da resim najmirnije moguce i gospodski.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Strogo postovanje svih server pravila da ne bi smo skodili vec da bi pomogli serveru

2. Otvaranje aplikacija 1 u nedelju dana da bi organizacija bila sto aktivnija i da bih ljudima pruzio neko novo iskustvo

3. Svojom aktivnoscu bih kontrolisao oglase i ukazivao kolegama na greske i kako ih ispraviti

4. Dovesti i obuciti iskusne ljude da bi sledeci lider mogao sto lakse uplivati u probleme Lifeinvader-a

5. Izbacivati oglase na vreme sa sto manjim cekanjem, jer realno niko ne voli da ceka

Hvala na citanju i zelim srecu svim kandidatima
Armando Pluxury

Armando Pluxury

Player
Player
Samo bih da napomenem pre nego sto krenete sa pregledom aplikacije da sam tokom eventa trazenja aktovkte dobio mute za Offtopic u CC greskom admina i kazna je skinuta odmah istog dana

Top Bottom