Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57467
Players nickname
Santana Menace
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Aug 14, 2025
Time
2:39
Proofs
https://imgur.com/a/fnm1Kgx

Menace Santana

Player
Player
E ovako draga administracijo ja sam danas u 2:39 dobio ban za pc check zbog illegalne vode sa reduxom koji su mnogi koristili i prosli pc check sa njim tako da molim da se lepo pregleda pov od admina koji me je pc checkao i da se pregleda sledece dokaze gde prolaze ljudi sa istim redux i istom vodom:

Ovde na videu 0:20 sekundi se vidi kako je tp-an datuma 01.07.2025 14:57 i posle se vidi kako lik igra dalje sto znaci da je pc check negative.
Ovde isto na 0:12 sekundi se isto vidi kako je tp-an datuma 16.07.2025 i naravno je pc check negative bio.

Admin nista nije sumnjivo pronasao na mom kompjuteru kao ni prosli put kada sam bio na pc check-u i prosao. datum: 11.07.2025

Mnogi moji drugari i ostali igraci su prolazili pc check sa istim reduxom tako da sto nebih i ja.

Tako da hocu da kazem da se lepo pregleda pov od admina da se vidi da mi voda nije bila providna nego je najverovatnije bilo do donesene pogresne odluke.... Admin je verovatno povecao previse svetlost na njegovom monitoru i izgledalo je kao da je providna a nije.

Ja stvarno gotivim ovaj server i stvarno nebih hteo opet da cekam 60 dana da bih igrao jer vec jesam bio skoro dosao sa bana tako da hvala unapred ko god pregledao ovu zalbu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator je donio ispravnu odluku
Nemas mutnocu ispod vode , vidis sve ispred sebe to nikad nije bilo legalno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom