Postovanje administracijo, danas sam imao ogroman problem sa Organizacijom LSPD
Doticni mi se javio preko diskorda, tamo smo svu interakciju imali, od voicea koji traje 10 min do kad me nisu smijestili i uhapsili
Mislim da Niko Salamca nije donio ispravnu odluku, jasno se vidi kako me 28281 kacio za CL, ali cijeli LSPD je napravio MG , interakcije nema IN GAME nikakve price nista namjestili su sve preko DISKORDA ne preko MARKETPLACE ili IN GAME sve OOC preko diskorda
Evo link zalbe gdje se sve jasno vidi
Evo POV gdje me hapse
Evo POV par minuta prije gdje pokusava kupit preko OOC DISKORD
Mislim da je LSPD nasluzio WARN na ORG jer ovo je katstrofa i tako nisko, jos u medju vremenu stavlja lisice bez da kaze vezem ili bilo sta.
POV traje 10 sec sta je isto bezsmisleno.
Lp
Doticni mi se javio preko diskorda, tamo smo svu interakciju imali, od voicea koji traje 10 min do kad me nisu smijestili i uhapsili
Mislim da Niko Salamca nije donio ispravnu odluku, jasno se vidi kako me 28281 kacio za CL, ali cijeli LSPD je napravio MG , interakcije nema IN GAME nikakve price nista namjestili su sve preko DISKORDA ne preko MARKETPLACE ili IN GAME sve OOC preko diskorda
Evo link zalbe gdje se sve jasno vidi
Rejected - MG ,PG, FailRp I 10845 28281 18441 40571
Dogovaraju preprodaju preko diskorda, nakraju 40571 smijesta meni a glavni odgovorni je 28281 Evo poruke od doticnog 40571 Evo POV gdje dolaze hapsit odmah nakon Jos se dogovaraju preko fam chata kao sta vidite cisti MG PG stavlja lisice i nista ne govori Sudjelovali u akciji ID 10845...
gta5grand.com
Evo POV gdje me hapse
Evo POV par minuta prije gdje pokusava kupit preko OOC DISKORD
Mislim da je LSPD nasluzio WARN na ORG jer ovo je katstrofa i tako nisko, jos u medju vremenu stavlja lisice bez da kaze vezem ili bilo sta.
POV traje 10 sec sta je isto bezsmisleno.
Lp