Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77542
Players nickname
Andjela West
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Aug 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/uvifWtN

Andjela Spice

Player
Player
Postovana administracijo nadam se da ce te pogledati ovu zalbu i ugodno gledati ja sam datuma 14.8 ili 15.8 ne razmisljajuci id-u 56854 takozvano opsovao porodicu. U tom trenutku sam bio mnogo uzbudjen i osecao sam se mocno zbog ne znam ni ja cega i mislio sam da mogu pricati sta hocu te sam jako pogresio i jako mi sad zao i zeleo bih da se izvinio odmah tom id-u i jako mi je zao jos jednom sto kazem . Pozdrav za best projekt .

Pinki Gedora

Player
Player
Postovana administracijo nadam se da ce te pogledati ovu zalbu i ugodno gledati ja sam datuma 14.8 ili 15.8 ne razmisljajuci id-u 56854 takozvano opsovao porodicu. U tom trenutku sam bio mnogo uzbudjen i osecao sam se mocno zbog ne znam ni ja cega i mislio sam da mogu pricati sta hocu te sam jako pogresio i jako mi sad zao i zeleo bih da se izvinio odmah tom id-u i jako mi je zao jos jednom sto kazem . Pozdrav za best projekt .
xaxaxax da da vazi osjecao si se srecnim pa si drugima spominjao porodicu bravo :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom