Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Danilo Low

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Danilo
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 5h
5. Vaš Discord dckez
6. Vaše ingame ime Danilo Low
7. Vaš ID 43269

Dodatne informacije

1. Lider za..... FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Više od dve godine sam skoro neprekidno na projektu. Imam odlično RolePlay iskustvo u svakoj državnoj organizaciji(LSPD SAHP FIB NG GOV) i poznajem rad svake od njih. Želim da od FIB-a napravim organizaciju koju će svi poštovati i ugledati se na nju.

Pored mene će stojati dosta iskusnih igrača kao i bivših lidera ove, a i ostalih organizacija koje učestvuju u svakodnevnom RP-u na serveru. Zajedno sa njima planiram da FIB dovedem do svaršenstva.

Za kraj želim da FIB bude organizacija gde će svi igrači moći da uživaju odličan Role Play kao i zabavu igrajući na serveru. Cilj mi je da se svi mogu zabaviti i upoznati nove ljude tokom igre.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Želim da uvedem LifeInvader u naš roleplay jer ta organizacija nije nikada bila u mogućnosti da učestvuje u istom zajedno sa državnim organizacijama. Na nedeljnom nivou bi ih izveštavali o kriminalnoj zastupljenosti na serveru što bi oni objavljivali na zvaničan Grandov kanal sve to u svrhu poboljšanja RP-a na serveru.

Održavao bih nedeljne sastanke u dogovoru sa GOVom kako bi rešili probleme i nesuglasice između ostalih drzavnih organizacija.

Takođe ne bih dopuštao NIKAKAV konflikt i toksičnot među članovima moje organizacije. Svako bi se trebao poštovati bez obzira na poziciju.

Planiram napraviti razne evente tokom svog mandata gde bi bili uključeni članovi svih organizacija kako state tako i crime uz pomoć admina.​

Top Bottom