Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Leader za Marabunta Grande | maki macic | 43424

Maki Black

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:7-8 sati
5. Vaš Discord: marko_2912
6. Vaše ingame ime: Maki Macic
7. Vaš ID:43424

Dodatne informacije

1. Lider za MARABUNTA GRANDE

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1 Ovo mi je četvrta godina na ovom projektu i posebnu želju imam da uzmem ovu organizaciju zato što je ovo bila moja prva organizacija koja je promijenila moj pogled na čitav projekat. Imam iskustva u svim kriminalnim organizacijama kao HC tako da se želim oprobati u malo zahtjevnijoj ulozi i mislim da ču imati jako dobar uspjeh u tome.

2.2 Moj je cilj svim članovima dati pravi prikaz savršenog Rp-a u ulozi bande. Bio bi na raspolaganju svim kolegama u svim satima i imao bi odgovor na sva njihova pitanje. Radio bi na tome da budemo u dobrom odnosu sa drugim bandama kako bi postali najbolji kriminalci na projektu.

2.3 Također već imam dosta ljudi koji su spremni zagrijati ulice sa svom vrstom droga i imam sastavljenu pucačku i turfersku ekipu koja je spremna da obrani sav naš teritoriji.

3. Neke od ključnih stvari za bolji Rp su poštovanje pravila projekta, aktivni igrači sa kojima bi se mogle organizirati talačke, pljačke , krađe municije i uz svu tu aktivnost bi također dobivali nove članove.

Rankovi :
13.Šef
12.Zamjenik
11.Kum
-------------HC------------
10.Turfer
9.Glavni Diler
8.Geto Haler
7.Zver Ulice
6.Grafiti Team
5.DIler
4.Geto Boy