Postovani Administracijo, pisem ovaj unban appeal jer mislim da svaki covjek zasluzuje drugu sansu. Ovim putem zelim da kazem da sam ova pravila prekrsio a nisam znao da postoje ta pravila jer sam bio novi igrac. Pravilo G.P 1.1 sam prekrsio jer sam jednog dana bio kod druga kuci i nesto sam morao da uradim hitjno na svom nalogu, ali nisam znao da cu tako prekrsiti pravilo G.P 1.1 i stvarno mi je zao zbog toga jer nisam znao da to pravilo postoji. G.P.1.4 sam prekrsio jer sam jednog dana kad sam bio na ovom projektu igrao sam sa drugarima i bilo je kasno uvece i bilo nam je dosadno jer nije toliko ljudi bilo online i odlucili smo da napravimo twinkove da se zabavljamo preko njih, ali ja sam zaboravio da ja imam vec jedan twink i nisam bio svestan da krsim to pravilo, stvarno mi je zao zbog toga jer sam bio pocetnik i stvarno mi je zao zbog tog, mislim da ja zasluzujem drugu sansu kao i svi ostali ako vec nisu dobili, prihvatam i money wipe ako je potrebno. Ako hocete mogu vam poslat social club.