Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57146
Players nickname
Taril Boban
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

TarilBoban

Player
Player
Postovani Administracijo, pisem ovaj unban appeal jer mislim da svaki covjek zasluzuje drugu sansu. Ovim putem zelim da kazem da sam ova pravila prekrsio a nisam znao da postoje ta pravila jer sam bio novi igrac. Pravilo G.P 1.1 sam prekrsio jer sam jednog dana bio kod druga kuci i nesto sam morao da uradim hitjno na svom nalogu, ali nisam znao da cu tako prekrsiti pravilo G.P 1.1 i stvarno mi je zao zbog toga jer nisam znao da to pravilo postoji. G.P.1.4 sam prekrsio jer sam jednog dana kad sam bio na ovom projektu igrao sam sa drugarima i bilo je kasno uvece i bilo nam je dosadno jer nije toliko ljudi bilo online i odlucili smo da napravimo twinkove da se zabavljamo preko njih, ali ja sam zaboravio da ja imam vec jedan twink i nisam bio svestan da krsim to pravilo, stvarno mi je zao zbog toga jer sam bio pocetnik i stvarno mi je zao zbog tog, mislim da ja zasluzujem drugu sansu kao i svi ostali ako vec nisu dobili, prihvatam i money wipe ako je potrebno. Ako hocete mogu vam poslat social club.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom