Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sibaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Uros
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:6+ sati
5. Vaš Discord:siki0_60014
6. Vaše ingame ime:Siba Angel
7. Vaš ID:76821

Dodatne informacije

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.1 Imam bogato iskustvo u gang RP-u i dobro poznajem način funkcionisanja kriminalnih organizacija na serveru. Proveo sam dosta vremena u Marabunta Grande gang-u i drugih sličnih organizacija, tako da razumem kako treba da izgleda organizovana i aktivna organizacija . Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.

2.2 Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da Marabunta Grande bude ozbiljna i poštovana organizacija. Želim da iskoristim to iskustvo da unapredim kvalitet RP-a unutar genga.

2.3 Imam konkretan plan za rad organizacije – od regrutacije i treninga, do učešća u eventima, zonama i roleplay scenama. Cilj mi je da Marabunta Grande ima prepoznatljiv stil i reputaciju.Verujem u snagu tima. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali core team sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.

3.1 Svi članovi za organizaciju biće detaljno ispitani RP pravila i time ćemo sprečiti da nasi članovi organizacije krše pravila grada.Ja i Co-leaderi bi pratili rad i trud svakog člana organizacije i davali bi im unapredjenje i bonuse i to bi ih motivisalo da budu što aktivniji i tako bi naši članovi unapredjivali aktivnost organizacije.

Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Ghetto Rookie
4.Ghetto Soldier
5.Ghetto team leader
6.Grafiti boy
7.Grafiti advanced
8.Grafiti team leader
9.Turfer
10.O.G
11.Capo