Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23127
Players nickname
Duke_Ishikawa
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Aug 3, 2025
Time
00:00
Proofs
.

Duke Denis

Player
Player
Kako sta znate dobio sam ban opet za isto pravilo zanima me kako mogu da popravim ovo jer znam da mi niko nije ulazio u acc da bi bilo 1.1 ili 1.2 acc na kojem igram jer bih znao imam iteme u velikoj vrednosti koje bi sigurno ukrali zato sam siguran da se nije desilo nista takvo i da se radi o nekoj greski kako sta je bilo i na prosle zalbe jer sam dobio ban za ovo isto pravilo zbog probleme koje sam imao okolo rockstar acc jer je od mog rodjaka i dao mi je jos odavno i igram dugo vremena na isti rockstar i smatram da kad jednom dobijes ban za to pravilo vodi se taj trenutni acc na isti rockstar dok ga ne promenis sa dozvolu ili ne ja prvi put to nisam znao i pogresio sam jer sam izgubio i pristup na taj acc jer mi je bio hakovan i ime neznam kako ide jer sam ga trazio i nisam mogao ga nac i zato sam uzeo ovaj rockstar na kojem trenutno igram i od prvi put kad sam igrao i od prvi ban za 1.1 je bilo na taj isti rockstar nalog i mislim da se radi za neku gresku stvarno zelim da se vratim da igram opet sa drugove jer mi fale i preko ovoj igrici najvise nam je zanimljivo jer je jedan od najboljih rp servera i stvarno ne zelim to da izgubim nadam se da ovo mozete razmatrati jer stvarno mislim da se radi za neka greska ako nije greska recite mi zbog cega nemogu dobit unban i evo prosle zalbe koje su aproovane kad sam dobio ban za ovo isto pravilo.
Hvala vam na vremena i nadam se da se ovo moze resiti sto brze jer mi stvarno fali ovaj proekat.

link od zalbe:

Approved G.P 1.1| Djordje Klika by Kristina
Approved Ban za G.P 1.1 | Mujo Simba

Ako trebam neke dokaze slat da bi potvrdio da je to rockstar koji koristim ili nesta slicno mogu vam poslati ovde.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom