2.1Želim da budem lider Marabunte jer volim da vodim tim i da svaka akcija bande bude organizovana i efikasna. Cilj mi je da Marabunta bude respektovana i dominantna u gradu, ali uvek sa planom i disciplinom. Verujem da kroz koordinaciju, timski rad i posvećenost možemo stvoriti ekipu koja zna kako da reaguje u svakoj situaciji i da svaki član ima svoj doprinos. Želim da gradimo ne samo moćnu bandu, već i zajednicu gde se poštuju pravila RP-a, gde se pomaže novajlijama i gde svaka akcija priča svoju priču. Moj cilj je da Marabunta postane primer organizacije koja balansira ozbiljan RP sa zabavom, gde svaki član zna da je deo nečeg većeg i gde zajednički trud donosi rezultat, kako za nas, tako i za ceo server.
[21:10]
2.2Dobro se snalazim u RP situacijama, znam kako da koordiniram članove, donosim brze odluke u akcijama i rešavam konflikte unutar bande. Lojalan sam i znam da motivišem ekipu da daje svoj maksimum, da ostane fokusirana na ciljeve i da zajedno gradimo respektabilnu i organizovanu bandu. Verujem da moj pristup omogućava da svaki član oseća da je važan deo priče, a da Marabunta postane primer dobre koordinacije, discipline i kvalitetnog RP-a na serveru.
Dobro se snalazim u RP situacijama, znam kako da koordiniram članove, donosim brze odluke u akcijama i rešavam konflikte unutar bande. Lojalan sam i znam da motivišem ekipu da
2.3Posvećen sam Marabunti i spreman da ulažem vreme i energiju kako bi banda bila jaka i organizovana. Planiram da razvijamo interne strategije, da gradimo lojalnost članova i da budemo najjača ekipa u gradu.
3.1 Rankovi:
1.Suspend
2.Uličar
3.Ulični pas
4.Siledžija
5.Diler
6.El Diablo
7.Loco
8.Opasan lik
9.Vođa grupe
10.Zver
11.Leva ruka
12.desna ruka
13.Big Dog (edited)
[21:11]
3.2:Marabunta će biti mesto gde ozbiljni igrači mogu da igraju RP kako treba, ali u opuštenoj atmosferi. Tu će svaki član moći da razvija svoju ulicnu priču, a novajlije će učiti i napredovati bez ismejavanja ili glupiranja Fokus je na timskom duhu, koordinaciji i autentičnom RP-u tako da svaka akcija bande ima smisla. Na taj način gradimo kvalitetnu i respektabilnu organizaciju koja unapređuje RP ne samo za nas već i za druge na serveru