Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Zlatni

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 4-8 H
5. Vaš Discord: lazar6776
6.Vase ime ingame: Lazar Crni
7. Vaš ID: 71711

Dodatne informacije

1. Lider za MARABUNTA GRANDE,
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?,
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Lazar Zlatni

Player
Player
2.1Želim da budem lider Marabunte jer volim da vodim tim i da svaka akcija bande bude organizovana i efikasna. Cilj mi je da Marabunta bude respektovana i dominantna u gradu, ali uvek sa planom i disciplinom. Verujem da kroz koordinaciju, timski rad i posvećenost možemo stvoriti ekipu koja zna kako da reaguje u svakoj situaciji i da svaki član ima svoj doprinos. Želim da gradimo ne samo moćnu bandu, već i zajednicu gde se poštuju pravila RP-a, gde se pomaže novajlijama i gde svaka akcija priča svoju priču. Moj cilj je da Marabunta postane primer organizacije koja balansira ozbiljan RP sa zabavom, gde svaki član zna da je deo nečeg većeg i gde zajednički trud donosi rezultat, kako za nas, tako i za ceo server.
[21:10]
2.2Dobro se snalazim u RP situacijama, znam kako da koordiniram članove, donosim brze odluke u akcijama i rešavam konflikte unutar bande. Lojalan sam i znam da motivišem ekipu da daje svoj maksimum, da ostane fokusirana na ciljeve i da zajedno gradimo respektabilnu i organizovanu bandu. Verujem da moj pristup omogućava da svaki član oseća da je važan deo priče, a da Marabunta postane primer dobre koordinacije, discipline i kvalitetnog RP-a na serveru.
Dobro se snalazim u RP situacijama, znam kako da koordiniram članove, donosim brze odluke u akcijama i rešavam konflikte unutar bande. Lojalan sam i znam da motivišem ekipu da
2.3Posvećen sam Marabunti i spreman da ulažem vreme i energiju kako bi banda bila jaka i organizovana. Planiram da razvijamo interne strategije, da gradimo lojalnost članova i da budemo najjača ekipa u gradu.
3.1 Rankovi:
1.Suspend
2.Uličar
3.Ulični pas
4.Siledžija
5.Diler
6.El Diablo
7.Loco
8.Opasan lik
9.Vođa grupe
10.Zver
11.Leva ruka
12.desna ruka
13.Big Dog (edited)
[21:11]
3.2:Marabunta će biti mesto gde ozbiljni igrači mogu da igraju RP kako treba, ali u opuštenoj atmosferi. Tu će svaki član moći da razvija svoju ulicnu priču, a novajlije će učiti i napredovati bez ismejavanja ili glupiranja Fokus je na timskom duhu, koordinaciji i autentičnom RP-u tako da svaka akcija bande ima smisla. Na taj način gradimo kvalitetnu i respektabilnu organizaciju koja unapređuje RP ne samo za nas već i za druge na serveru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom