Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Administrators nickname
Toni Vercetti
Date
Aug 17, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1110274/#post-3871194

Alexios Santos

Player
Player
Ja bih zamolio glave admine da malo obrate paznju sta rade ostali i kako kaznjavaju
Igrac 47752 je dobio kaznu kao Mk kako je admin video da je MK kada je igrac pucao i policajca i mene znaci nije imao dokaza za MK
ja 41759 sam kaznjen za Neadekvatno ponasanje kako je to ponasanje ako sam ja rekao da vezuje kurac nikoga nisam uvrdio odlucite se koje reci smeju da se koriste koje ne ovo je igrica igranja uloga a ne osnovna skola da ne smem da kazem nista.

Ako kaznjavaju mene i moj ljude jer u igrici nisu u mogucnosti da nas uhvate pa onda zovu admine, ja dok igram imam Live stream na Tiktoku ili youtube mnogo poruka dobijam da ovo sto admini rade nije u redu. Zamolio bih vas da im Glavni admini malo objasne a ne da kaznjavaju bilo kako.

Sta znaci rec neadekvatno ponasanje sta je to ?
Kako je igrac dobio MK a ubio policajca i mene gde je duzi snimak da se vidi dal je pucao samo mene ili je otisao odma cim me ubio tako treba da se resi to a ne ovako.

Alexios Santos

Player
Player
ovo nije normalno 3 sekunde snimak i admin to prihvati pa ovo nema nigde ili je ovo namesteno da mi budemo kaznjeni jer mnogo dobro igramo pise tamo u zakonu za admine da mora da snimak traje 1 minut a ne 3 sekunde ovo nije uredu stvarno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom