Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59168
Players nickname
Kristijan Blade
Administrators nickname
Zoki_Roki
Date
Aug 17, 2025
Time
19:53
Proofs
ne treba mi

Kristijan Shinall

Player
Player
dobio sam ban za G.P 3,2 na 7 dana.... znam sta mislite i ja mislim da je glupo sto nemogu sacekati samo 7 dana ali poenta je u tme da mi se raspust uskoro zavrsava i necu moci vise igrati toliko aktivno, Ja shvatam potpuno svoju gresku i jako mi je zao jer sam to uradio jer sam bio jako nervozan....meni ova igra postala mnogo zanimljiva i nzm nemogu jednostavni PREVISE mi se igra bio bi jako zahvalan za un ban HVALA UNAPRED PUNO!
OBECAVAM da se ovo NIKAD ali NIKAD nece ponoviti, ako se ne ljutite jel bi mogo dobiti un ban jako se izvinjavam tom liku i na svi.....
znam da sam ispo kre*en zbog toga ali se jako izvinjavam ponovo i ako je u mogucnosti da dobijem un ban obecavam bicu bolji i necu krsiti pravila Grand Roleplay-a !
:) hvala jako ako dobijem unban i ako ne odbijem nema veze, napiso sam ovo jer jednostavno nmg vec proso jedan dan ubijam se od dosade igram mutavi roblox lol inace hvala po 5 put ! :)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom