Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69126
Players nickname
Lukiano Kriminalovic
Suspect ID
6825,3397,2702
Date of violation
Aug 17, 2025
Time of violation
21:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Uf1qahhMA68

Lukiano

Player
Player
🥒ID 6825 pominje reci ''mamicu'', ''vezi ga vise retarde maloumni'' i pravi G.P. 6.15, Geto P. 1.8, G.P. 3.2, G.P. 3.1.
🥒ID 3397 vezuje konopcem i govori: ''kako ja sad njega da stavim u kola?'' i pravi Geto P. 1.8.
🥒ID 2702 govori: '' ko ti reko da si slobodan, ti ces sad sa nama, muni ga muni ga u kola ovde, vucemo kera po parku'' i prilazi kolima, tj saucesnik je u Geto P. 1.8.

Nekulturni krastavci ocigledno niti znaju kako se to radi i gde se nalaze i ako su malo duze na serveru a posle smo im objasnili neke stvari u ghettu i kako se to zapravo radi.
Ne znam da li su u istom famu i da li imaju neformalnu, proverite.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
geto p 1.8? niko te nije ni pljackao ni otimao, samo sam te vezao jer si se kurcio

svakako pov nije od pocetka situacije, prvi ste izvadili oruzje i zapucali, pali ste i kasnije smo te samo maltretirali jer si se kurcio sto nije krsenje GP 1.8 nego svakodnevni RP na koji si verovatno navikao lol pritom nisam te stavio u auto sto znaci da te niko nije ni kidnapovao

sto se tice 6825 sto te je pucao bez upozorenja je takodje legitimno jer je situacija i pucnjava zapocela odavno a ti si krenuo da bezis bez straha za zivot, to sto ne smemo da te pljackamo u gradu ne znaci da ne moras da imas za imas strah za zivot sto je tvoj FearRP

ako hoces mogu da okacim tebe u drugoj situaciji za 6.15 i 3.1, nije mi problem? preporucujem ti da se povuces ovaj put pa nas sledeci put ti zajebavaj ig umesto da places ovde

pikeksic

Player
Player
🥒ID 6825 pominje reci ''mamicu'', ''vezi ga vise retarde maloumni'' i pravi G.P. 6.15, Geto P. 1.8, G.P. 3.2, G.P. 3.1.
🥒ID 3397 vezuje konopcem i govori: ''kako ja sad njega da stavim u kola?'' i pravi Geto P. 1.8.
🥒ID 2702 govori: '' ko ti reko da si slobodan, ti ces sad sa nama, muni ga muni ga u kola ovde, vucemo kera po parku'' i prilazi kolima, tj saucesnik je u Geto P. 1.8.

Nekulturni krastavci ocigledno niti znaju kako se to radi i gde se nalaze i ako su malo duze na serveru a posle smo im objasnili neke stvari u ghettu i kako se to zapravo radi.
Ne znam da li su u istom famu i da li imaju neformalnu, proverite.
jesi li uzivao u setnji

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno.
Igrac 6825 ce dobiti kaznu za G.P 3.2
Igrac 3397 ce dobiti kaznu za Geto P. 1.8
Igrac 2702 ce dobiti kaznu za Geto.P 1.8

Status
Not open for further replies.
Top Bottom