Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Blacklist (Evade) | Aldin Verstapen

Your ID
38926
Players nickname
Martin_Mgra
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Aug 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1035152/

makica

Player
Player
Poz nakon 2godine ja sam dobio ban zbog toga jer kako kaze aldin verstapen prepoznao moj glas i da sam ja zapravo lik koji je banovan na ovom projektu kao prvo zelim reci da nisam igrao 2 godine te sam nakon duzeg vremena usao u igricu te me je zatekao ban ja sam svoj unban trazio te mi ga je abraham dodelio i dobio sam svoj ban za svoje prekrseno pravilo gp.1.8 ja takodje imam brata blizanca koji ne samo da ima identican glas kao ja vec smo i identicni u izgledu on je bio admin do pre 6meseci ili vise i on se zove mark, takodje imam potpune dokaze da se ja zovem martin i da delimo isto prezime rodjeni istog dana isto sve... on je blacklistan na ovom serveru za vredjanje projekta a ne ja, aldin je uradio neverovatnu gresku na koju se ja necu ljutiti samo zelim da igram ponovo jer ja nisam blacklistan na ovom serveru nikada bio a sada je dobijam radi necega sto nisam ja uradio. unban koji sam ja dobio ->

Top Bottom