Poz nakon 2godine ja sam dobio ban zbog toga jer kako kaze aldin verstapen prepoznao moj glas i da sam ja zapravo lik koji je banovan na ovom projektu kao prvo zelim reci da nisam igrao 2 godine te sam nakon duzeg vremena usao u igricu te me je zatekao ban ja sam svoj unban trazio te mi ga je abraham dodelio i dobio sam svoj ban za svoje prekrseno pravilo gp.1.8 ja takodje imam brata blizanca koji ne samo da ima identican glas kao ja vec smo i identicni u izgledu on je bio admin do pre 6meseci ili vise i on se zove mark, takodje imam potpune dokaze da se ja zovem martin i da delimo isto prezime rodjeni istog dana isto sve... on je blacklistan na ovom serveru za vredjanje projekta a ne ja, aldin je uradio neverovatnu gresku na koju se ja necu ljutiti samo zelim da igram ponovo jer ja nisam blacklistan na ovom serveru nikada bio a sada je dobijam radi necega sto nisam ja uradio. unban koji sam ja dobio ->
Reviewed - G.P 1.8 | Mujo Simba
U prosloj zalbi rekli ste mi da dostavim rockstar nickname kao i video dokaz zalba: Reviewed - G.P 1.8 | Mujo Simba nickname rockstara na kome je nalog kreiran: BACULA82 video dokaz koji ste zatrazili: (ne mogu bolji kvalitet od ovoga kompjuter mi je mnogo slab) Takodje se ovom prilikom...
gta5grand.com