Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38926
Players nickname
Martin_Mgra
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Aug 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1035152/

makica

Player
Player
Poz nakon 2godine ja sam dobio ban zbog toga jer kako kaze aldin verstapen prepoznao moj glas i da sam ja zapravo lik koji je banovan na ovom projektu kao prvo zelim reci da nisam igrao 2 godine te sam nakon duzeg vremena usao u igricu te me je zatekao ban ja sam svoj unban trazio te mi ga je abraham dodelio i dobio sam svoj ban za svoje prekrseno pravilo gp.1.8 ja takodje imam brata blizanca koji ne samo da ima identican glas kao ja vec smo i identicni u izgledu on je bio admin do pre 6meseci ili vise i on se zove mark, takodje imam potpune dokaze da se ja zovem martin i da delimo isto prezime rodjeni istog dana isto sve... on je blacklistan na ovom serveru za vredjanje projekta a ne ja, aldin je uradio neverovatnu gresku na koju se ja necu ljutiti samo zelim da igram ponovo jer ja nisam blacklistan na ovom serveru nikada bio a sada je dobijam radi necega sto nisam ja uradio. unban koji sam ja dobio ->

Status
Not open for further replies.
Top Bottom