Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41677
Players nickname
Yusuf Ragebait
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Aug 19, 2025
Time
11:33
Proofs
https://youtu.be/RNUZhPEfqpsKaznjen sam za G.P 6.15 a pritom kad je zalba na mene bila stavljena osoba koja ju je okacila namerno je izostavila kako broji, a pritom on kaze i pocinje da broji od 4 a treba pocet od 5. Ja nisam siguran mislim da je admin zakljucio na osnovu onoga sto je video ali ja sam informisan da kada meni neko broji i ja ne ispunim zahtev oni krenu pucat na mene ja smem uzvratit vatru. Skraceno jedna strana broji i kada ta jedna strana izbroji nemora i druga nego smeju pucat isto vremeno nemora se brojat non stop. Ja bi samo zeleo da mi se makne upozorenje jer nista lose nisam uradio. Samo da se zna nezelim nista da bude adminu jer postujem sve admine ali u ovoj situaciji nisam bio kriv i zakljucio je na osnovu onog sto je video. Hvala na pregledavanju.

Jusuf Ali

Player
Player
Kaznjen sam za G.P 6.15 i mislim da je donesena pogresno odluka.Jer je na mene je prvenstveno okecena zalba za Cheats jer sam osobu koja je okacila na mene zalbu dobila 4/4. Admin je na osnovu klipa koji je bio isecen gde se nevidi kako osoba koja je mene okacila krece meni brojat od 4 a treba od 5 i nije dao dobar uslov. Ja sam informisan da kada na mene zapuca neko a pritom su mi dali uslov i ja ga nisam ispunio i izbrojali su ja smem uzvratit vatru ako krenu pucat. Jer sme samo jedna strana da broji netrebaju obe. Admin nije viode ceo klip to nije do njega nego do osobe koja me je kacila. U ovoj situaciji ja konkretno nisam kriv a za osobu koja me je okacila oni su samo pokazali kolko su pali da bi pokusali da mi naude. Zamolio bih da admin Refko Navaro nebude snosio nikakve posledice jer nije on kriv sto je ovaj isekao video i nije pustio ceo da se vidi kako broji. Hvala na citanju i nadam se da mi je ispravan format.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom