Fail Rp jer je RR vozila MG jer je pozvao svoje da dodju na lokaciju i na kraju LTA.Bilo je i pucanja po nama ali mi se nekako zaustavilo snimanje ali svakako se dovoljno vidi ovde
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ali je lik ispao koretktan i nije bijo toliki Fail RP reko je da doveze auto da zapljenite i da nastavite RP.Fail Rp jer je RR vozila MG jer je pozvao svoje da dodju na lokaciju i na kraju LTA.Bilo je i pucanja po nama ali mi se nekako zaustavilo snimanje ali svakako se dovoljno vidi ovde
Ma to je prica buraz da bi kupio vreme da dodju njegovi da nas pobijuAli je lik ispao koretktan i nije bijo toliki Fail RP reko je da doveze auto da zapljenite i da nastavite RP.
Video je trimovanFail Rp jer je RR vozila MG jer je pozvao svoje da dodju na lokaciju i na kraju LTA.Bilo je i pucanja po nama ali mi se nekako zaustavilo snimanje ali svakako se dovoljno vidi ovde
ja mislim da trebas odbid ovu zalbu zasto je video trimovan i secen a mozda i editan al nisam siguran za editPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Ispravite naslov.
koliko vremena ima da ispravi naslovPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Ispravite naslov.
da da radim mg pricam sam sa sobom druze slusaj malo boljei radi mg prica na discord
A i dovoljno se vidi do trenutka gde mi se pauziralo snimanje tako da opusti se ti.Video je trimovan
druze video je editan i trimovanA i dovoljno se vidi do trenutka gde mi se pauziralo snimanje tako da opusti se ti.
neznam zas si dobio disband kad znas pravila i kad si jedini pametan covekLucas ne smes bez pancira da vezes lice
Nisam hteo produziti mandat niko me nije disband?neznam zas si dobio disband kad znas pravila i kad si jedini pametan covek
mora da trimuje kad bez MG-a ne moze pusku da nadjedruze video je editan i trimovan
imas srece jer je dobar admin pa zato nije ti odbio zalbu
ali nesme on tako da trima i editamora da trimuje kad bez MG-a ne moze pusku da nadje
ja mislim da je vreme da odbijes zalbuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate 8 sati
- Dostavite POV koji nije editovan tj. koji nije isecen.